Cerca les entitats socials de Catalunya en aquesta app!

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Imatge promocional del Mapa de les Entitats Socials Font: Taula del Tercer Sector
L'aplicació ja es pot descarregar del rebosts d'Anroid i iOS.
Captura de pantalla del mapa de les entitats del tercer sector. Font: Taula del Tercer Sector
Captura de pantalla del mapa de la Taula del Tercer Sector.

Cerca les entitats socials de Catalunya en aquesta app!

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Mitjançant aquesta aplicació podreu trobar gran part de les entitats d’aquest país. L’objectiu és acabar d’incloure-hi totes les entitats de Catalunya.

La Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya va publicar, dijous passat, l’aplicació «Mapa d’entitats socials». Aquesta aplicació, disponible per a iOS i Android, serveix per trobar les entitats socials segons diferents tipus de cerca com municipi, comarca, col·lectiu de persones ateses i l’àmbit d’intervenció.

Amb l’aplicació podreu conèixer a quina federació de la Taula del Tercer Sector pertany l’entitat, posar-vos en contacte amb l’entitat mitjançant una trucada telefònica, enviar un correu electrònic, compartir la fitxa de l’entitat a les xarxes socials, cercar-la mitjançant la geolocalització.

Aquesta aplicació permet consultar 3484 entitats socials, de les quals 3021 pertanyen a 35 federacions de la Taula del Tercer Sector i 463 no estan vinculades a cap federació. Aquestes 463 entitats són de la ciutat de Barcelona, però estan dins gràcies a un conveni entre la Taula del Tercer Sector i l’Ajuntament de Barcelona. La voluntat és que hi siguin totes les entitats socials del país.

La iniciativa forma part de la campanya «Defensem els drets socials», impulsada per la Taula del Tercer Sector. Aquesta campanya té per objectiu que la ciutadania s’impliqui més en la defensa dels drets socials i que hi hagi una ciutadania amb menys desigualtats.

Afegeix un comentari nou