Consensueu decisions amb Appgree!

Autor/a: 
Xavi Aranda
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Consensueu decisions amb Appgree!

Autor/a: 
Xavi Aranda

Resum: 

Aquesta aplicació barreja el concepte de missatgeria instantània amb el servei d'enquestes en línia. L'aplicació la fan servir molts partits polítics i entitats que necessiten conèixer l'opinió dels seus socis.

Appgree és una aplicació que últimament tothom en parla. El fet és que molts partits polítics l'estan començant a utilitzar de cara a les diverses eleccions que hi hauran el 2015. Però Appgree és una aplicació que també pot ajudar molt a prendre decisions a les entitats sense ànim de lucre.

L'entitat que utilitzi Appgree pot crear un canal de comunicació privat o públic. En aquest canal els altres usuaris, els socis de l'entitat o els membres de la junta directiva, poden subscriure's-hi i començar a participar en debats. L'entitat pot escriure tan missatges com preguntes al canal de comunicació i els usuaris poden respondre-les. Les respostes poden ser qualificades amb una qualificació positiva o una qualificació negativa. La resposta més ben qualificada és la decisió més consensuada, i per tant la decisió més correcte que l'entitat hauria d'emprendre.

Aquesta aplicació està disponible per a Android, iOS i Navegador d'Internet. Actualment hi han dos opcions, la social i la d'empresa. La versió social és una bona opció per utilitzar-la en una entitat sense ànim de lucre.

Per a saber-ne més: Appgree

Afegeix un comentari nou