Crea mapes cartogràfics amb InstaMaps

Autor/a: 
Xavi - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Crea mapes cartogràfics amb InstaMaps

Autor/a: 
Xavi - Associació per a joves TEB

Resum: 

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ha creat una pàgina web per crear mapes cartogràfics. Aquests mapes poden ser exportats en PDF, publicats a les xarxes socials i inserir-los a pàgines webs.

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya han publicat la versió beta d'InstaMaps, un portal per crear mapes cartogràfics. Els mapes poden contenir diversos fons d'imatge cartogràfica com el simple, el topogràfic, terreny, imatge satèl·lit o diferents combinacions de colors. Amb aquest fons podreu crear rutes i marcar zones.

Una de les particularitats d'InstaMaps és la possibilitat d'inserir dades al mapa que creeu. Aquestes dades poden obtenir-se de Dades Obertes, Xarxes Socials, Serveis WMS o Dades Externes. Algunes de les dades obertes que existeixen són els radars de trànsit, els centres d'educació primària, les cases de turisme rural o els centres hospitalaris. El mapa pot contenir diverses capes què es poden activar o treure.

Un cop creat el mapa aquest pot ser exportat en PDF, imatge, imprès o compartit a les xarxes socials. Els mapes queden guardats a la galeria de l'usuari, així els altres usuaris poden veure altres creacions. Podeu seguir les recomanacions que fan al seu blog.

Per a saber-ne més: InstaMaps

Afegeix un comentari nou