Convocat el Premi Europeu de la Joventut 2019 per a projectes digitals amb impacte social

Colectic
El projecte guanyador es coneixerà a finals de novembre Font: EYA
El projecte guanyador es coneixerà a finals de novembre Font: EYA

Convocat el Premi Europeu de la Joventut 2019 per a projectes digitals amb impacte social

Colectic

Resum: 

A partir del mes de març i fins al 31 de juliol s'hi podran presentar tota mena d’aplicacions mòbils i basades en web, com ara aplicacions, pàgines web, jocs i produccions interactives per a mòbils, entre d'altres.

El Premi Europeu de la Joventut, en anglès European Youth Awards (EYA), està cofinançat pel programa Europa amb els Ciutadans i consta de nou categories que són: Foment de la salut, Aprenentatge intel·ligent, Connectar cultures, 'Planet friendly', Ciutadania activa, Economia sostenible, Gestió de la vida, Innovació oberta i L’Europa del futur.

Poden participar en la convocatòria persones emprenedores, grups d’estudiants, equips de projectes o equips d’empresa. Com a mínim, una de les persones fundadores i la majoria de l’equip han de ser menors de 33 anys i han de viure en un dels estats membres de la Unió Europea, del Consell d’Europa o de la Unió per la Mediterrània, Bielorússia, Kosovo o Síria.

Pel que fa al calendari, es faran tres rondes d’eliminatòries que tindran lloc entre els mesos d'agost i setembre, i en les quals es seleccionaran tres projectes per a cada categoria amb un màxim de 15 finalistes. El projecte guanyador final d’entre totes les categories serà escollit del 27 al 30 de novembre a l’EYA Festival, que es farà a Graz (Àustria), i al qual seran convidades les persones finalistes amb les despeses pagades.

La convocatòria no ofereix premis en metàlic però sí acompanyament i mentoria per part de l’equip EYA i de persones que van guanyar edicions anteriors. A més, poden obrir moltes portes el fet de conèixer altres experiències, la possibilitat d'aprendre de persones emprenedores d'altres països i la difusió internacional que suposa el Premi.

Trobaràs més informació al web d'EYA.

Afegeix un comentari nou