Facebook canvia les invitacions als grups de discussió

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Novetats Facebook Groups Font: Colectic
Els grups de Facebook són una bona eina per formar part de la comunitat.

Facebook canvia les invitacions als grups de discussió

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Facebook ha millorat la forma d’invitar a persones a formar part de grups de discussió. Els grups de discussió són una bona eina per atraure gent a la vostra entitat.

Facebook ha canviat el funcionament a l’hora d’invitar usuaris i usuàries als grups de discussió. El passat mes de gener el portal de notícies sobre xarxes socials WERSM, va anunciar que Facebook havia modificat algunes formes d’invitar gent als grups de discussió.

Els canvis que ha implementat Facebook són els següents:

  • Actualització de les invitacions als grups de discussió: abans d’aquesta actualització, qualsevol membre d’un grup de discussió de Facebook podia afegir a qualsevol usuari o usuària de Facebook al grup. A partir d’ara això ja no serà així. L’usuari o usuària de Facebook que hagi rebut la invitació, primer de tot podrà acceptar o cancel·lar la invitació. Així s’estalviarà de rebre missatges inesperats.
  • Secció d’invitats i invitades: les persones que hagin rebut una invitació, però que encara no l’hagin acceptat i que mai hagin visitat aquest grup, formaran part d’una llista d’invitats i invitades del grup. Aquestes persones encara no seran membres del grup amb tots els drets i deures, fins que no accepti la invitació. Aquesta llista d’invitats i invitades només pot ser visualitzada pels administradors, administradors, moderadors i moderadores del grup.
  • Recordatori: en les properes setmanes els administradors i administradores podran enviar recordatoris per acceptar o declinar la invitació a formar part dels grups de discussió.

Mitjançant aquests canvis Facebook millora la qualitat dels grups de discussió. Els grups de discussió són una bona eina per crear una bona comunitat de seguidors i seguidores i parlar de temes relacionats amb la vostra entitat.

Afegeix un comentari nou