Gestiona les contrasenyes des del teu mòbil amb Firefox Lockbox

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
La seguretat també és important en els dispositius mòbils. Imatge de Book Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Imatge de Book Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0
La seguretat és molt important en els dispositius mòbils. Imatge de Book Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0
Utilitzar un gestor de contrasenyes us estalviarà molts mals de cap. Imatge de Catalin Cimpanu. Llicència d'ús CC0 1.0 Font: Imatge de Catalin Cimpanu. Llicència d'ús CC0 1.0
Utilitzar un gestor de contrasenyes us estalviarà molts mals de cap. Imatge de Catalin Cimpanu. Llicència d'ús CC0 1.0

Gestiona les contrasenyes des del teu mòbil amb Firefox Lockbox

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Cada dia feu un ús d’aplicacions i serveis del vostre telèfon mòbil que necessiten contrasenyes. Fer un bon ús i una bona gestió de les vostres contrasenyes és un principi de seguretat.

Avui en dia feu servir moltes aplicacions o serveis que estan a Internet. Des de les xarxes socials, el correu electrònic, el vostre núvol o la banca electrònica. La gran majoria d’aplicacions fan servir claus d’accés per entrar-hi. I el més segur de tot, és que a cada servei o aplicació, feu servir una única contrasenya.

Però si a cada servei o aplicació heu de fer servir una contrasenya, i aquesta contrasenya de ser de 8 xifres, amb caràcters alfabètics, numèrics i altres símbols... és impossible que les recordeu. Per tant, necessiteu un gestor de contrasenyes.

Un d’aquests gestors de contrasenyes pot ser Firefox Lockbox. La Fundació Mozilla va presentar la versió Android de Firefox Lockbox, el passat mes de març. Mitjançant Firefox Lockbox, podreu:

  • Recuperar les contrasenyes guardades al vostre navegador Firefox.
  • Recuperar contrasenyes al moment.
  • Utilitzar sistema de reconeixement Face ID i Fingerprint touch, per desbloquejar aplicació.
  • Realitzar un seguiment de les vostres contrasenyes.

Firefox Lockbox està disponible a Google Play i és totalment gratuït.

Afegeix un comentari nou