Google vol ajudar la teva entitat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Google vol ajudar la teva entitat

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

Google Non Profits és un servei gratuït pensat per les entitats i ONG perquè aprofitin algunes de les eines de Google de forma gratuïta. Les eines són Google Apps, Google Ad Grants, Youtube i Google Earth Solidari.

Google ha engegat un programa anomenat «Google for non profits» amb l'objectiu d'ajudar les entitats sense ànim de lucre i les organitzacions no governamentals. Per a fer-ho ha publicat aquesta pàgina, on recull tota la informació perquè pogueu aprofitar aquest programa.

«Google for non profits» incorpora els següents programes:

  • Google apps: Gmail, Google Calendar, Google Drive i la resta d'aplicacions del paquet ofimàtic en línia de Google. Amb Google Drive podreu treballar en línia i col·laborativament amb altres membres de l'entitat. Podeu enviar-vos correus amb fitxers de més de 30 GB i emmagatzemar-los a Google Drive.
  • Google Ad Grants: Promocionar la pàgina web de l'entitat a Google, fomentar la conscienciació escollint paraules claus i realitzar un seguiment dels donatius.
  • Youtube: Pujar els vídeos a Youtube i muntar el canal de vídeo de l'entitat.
  • Google Earth Solidari: crear mapes personalitzats, crear videos narratius amb Google Earth, incloure dades geo-referenciades utilitzant Google Maps Engine i incloure dades amb Open Data Kit.

Per gaudir de totes aquestes avantatges de «Google for non profits», cal que us inscriviu aquí mitjançant un compte de Google.

Per a més informació: Google for Non Profits

Afegeix un comentari nou