iAlzheimer, l'aplicació per ajudar els familiars dels malalts d'Alzheimer

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

iAlzheimer, l'aplicació per ajudar els familiars dels malalts d'Alzheimer

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Promoguda per la Fundació Alzheimer d'España, aquesta aplicació dona consells sobre com actuar davant aquesta malaltia. Aquesta aplicació se suma a les ja existents que lluiten contra aquesta malaltia.

L'Alzheimer és una de les malalties que afecta severament al malalt, però també afecta severament als familiars del malalt. La família, a vegades no sap com respondre davant els símptomes de la malaltia i és necessari tot un suport que recau en moltes entitats i fundacions.

La Fundació Alzheimer España és una d'aquestes entitats que treballen per els afectats, però a l'hora també treballen per les famílies. Aquesta fundació, conscient que la societat està utilitzant cada vegada més les noves tecnologies, ha promogut el desenvolupament de iAlzheimer, una aplicació que guia als familiars dels malalts d'Alzheimer. Amb aquesta aplicació, es poden trobar respostes davant la malaltia que abans necessitaven una consulta presencial.

La Fundació Alzheimer España s'afegeix a la llista de entitats que promouen el desenvolupament d'aplicacions per ajudar a les persones amb Alzheimer. En l'últim recurs informàtic de Xarxanet, podreu trobar una aplicació que també ajuda les persones que pateixen aquesta malaltia.

Per a provar l'aplicació, cal contactar amb la mateixa Fundació Alzheimer España.

Font d'informació: Diagram Consultores - El economista

Afegeix un comentari nou