Instagram, eina de reclam turístic

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Instagram, eina de reclam turístic

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Girona acollirà la trobada “Instagram your city” per promocionar els municipis turístics de la zona. Un concurs d'instagramers complementarà tota aquesta campanya publicitaria. Els premis es publicaran el proper 28 de gener.

Instagram, la xarxa social de fotografies amb més de 100 millons d'usuaris pot ajudar a promocionar els municipis turístics de Girona. Això és el que ha pensat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona quan va pensar la última campanya publicitària de la zona. Aquest fet demostra que aquesta eina 2.0 amb tan d'èxit, a part de ser una eina d'oci, pot ser utilitzada amb propòsits de promoció.

Per a fer-ho bé, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha organitzat l'activitat “Instagram your city”, una proposta que els municipis gironins s'hi poden acollir. Aquesta activitat engloba una trobada i un concurs d'instagrammers -usuaris de la xarxa social- que visitaran i fotografiaran el poble o ciutat durant un matí de dissabte o diumenge.

La primera ciutat que ha acollit la proposta ha sigut Girona. Des del 11 de gener, es poden publicar les fotografies mitjançant les etiquetes #InstaGirona #InCostaBrava #Girona10. El dia 24 es l'últim dia per publicar-ne, i els premis es faran públics el dilluns 28 de gener, a les 14.00h, mitjançant el compte Instagram @costabravapirineu.

Font d'informació: Localret

Afegeix un comentari nou