La nova versió de CatalApp ja està disponible

Colectic
L'aplicació s'ha fet més usable, pràctica i ràpida. Font: Plataforma per la Llengua
L'aplicació s'ha fet més usable, pràctica i ràpida. Font: Plataforma per la Llengua

La nova versió de CatalApp ja està disponible

Colectic

Resum: 

L'aplicació mòbil, impulsada per l'entitat Plataforma per la Llengua, ha estat actualitzada i millorada per continuar permetent valorar l'atenció en llengua catalana que es fa als establiments comercials de Catalunya.

Plataforma per la Llengua ha intentat fer CatalApp més usable, pràctica i ràpida, i ha introduït noves funcionalitats a l'aplicació. Una d'elles és que a partir d'ara tots els establiments estaran sempre actualitzats automàticament gràcies a la incorporació de Google Maps i de Google Places.

Ara es poden fer comentaris sobre els establiments (com ara comerços, restaurants, cinemes i d'altres) incorporant les seves fotos i compartint-ho a les xarxes socials.

CatalApp ara té també un cercador amb filtres molt intuïtiu que inicialment mostra només els establiments que ja han estat valorats; d'aquesta manera el mapa es pot llegir més fàcilment. A partir d'un nou botó es poden afegir valoracions d'aquells establiments que encara no hi apareguin.

A més, el consum de dades mòbils ha estat optimitzat i s'han corregit errors detectats en versions anteriors de l'aplicació. Aquesta s'actualitzarà automàticament si les actualitzacions automàtiques estan activades. Si no és així, caldrà accedir a Play Store o a Apple Store.

Afegeix un comentari nou