L’Associació Expansió de la Xarxa Oberta treballa per reduir l’impacte de la Covid-19

Colectic
Autor/a: 
Colectic
Una de les trobades que s'han mantingut són els Guifilabs. Imatge de papapep. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: papapep. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Una de les trobades que s'han mantingut són els Guifilabs. Imatge de papapep. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Internet ha de ser un lloc accessible per a tothom. Imatge de amika_san. Llicència d'ús CC BY-ND 2.0 Font: amika_san. Llicència d'ús CC BY-ND 2.0
Internet ha de ser un lloc accessible per a tothom. Imatge de amika_san. Llicència d'ús CC BY-ND 2.0

L’Associació Expansió de la Xarxa Oberta treballa per reduir l’impacte de la Covid-19

Autor/a: 
Colectic
Colectic

Resum: 

L’entitat que treballa per una xarxa oberta, fa una crida a participar en les seves activitats. Algunes de les activitats poden ser útils en temps de pandèmia.

L’Associació Expansió de la Xarxa Oberta (eXO.cat) va publicar el passat 5 de maig un comunicat anunciant diverses mesures que porten temps treballant i les quals, es poden aprofitar per reduir l’impacte social de la Covid-19.

En el comunicat, eXO.cat remarca que porten anys treballant per aconseguir un accés a Internet de qualitat i per a tothom. Aquest fet serà clau per a les comunicacions i les relacions del dia a dia. Això serà així, perquè ara mateix, Internet no és equitativa per a tothom.

Amb l’impacte de la Covid-19, l’associació remarca els següents recursos que posa a disposició de la ciutadania i informa del treball que s’està fent:

  • Guifilabs. Els Guifilabs són trobades entre la comunitat Guifi.net i membres d’eXO.cat. Des de la pandèmia, els Guifilabs s’han mantingut oberts i per a tothom. Tothom hi és convidat.
  • Ajuda en el montatge d’un jitsi propi. Des de 2017, eXO.cat utilitza Jitsi per les seves trobades telemàtiques. L’entitat treballa per ajudar i facilitar la incorporació d’altres instàncies de Jitsi.

Amb la nota de premsa també es fa una crida a tota la comunitat, a participar en l’entitat.

Afegeix un comentari nou