Les Linkedin Showcases Pages. Què son?

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les Linkedin Showcases Pages. Què son?

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Linkedin és una bona xarxa social on les entitats també hi poden ser presents. Les pagines i les Showcases Pages poden ajudar a promocionar-les.

Possiblement Linkedin, pel món associatiu, no significa res. És més que probable que molts voluntaris considerin que en una xarxa repleta d'empresaris no s'hi ha d'estar present. Impressió bastant equivocada, ja què Linkedin ofereix moltes possibilitats pel món associatiu. Des de l'opció de buscar usuaris per aficions similars, afició com el voluntariat, o buscar entitats similars a la vostra. També heu de tenir en compte que a Linkedin, possiblement hi hagi molta gent predisposada a fer-vos soci de la vostra entitat.

Però una de les característiques de Linkedin és que permet crear pàgines, similars a les de Facebook. En elles hi podreu penjar contingut sobre la vostra activitat i escriure avisos sobre necessitats concretes. Per exemple, si necessiteu un monitor per uns dies en concret, podeu anunciar-ho a la pàgina de Linkedin. Per tant, aquell pensament de què Linkedin no serveix per res, queda bastant diluït.

Una de les últimes novetats, referents a les pàgines de Linkedin, són les Showcases Pages. Sincerament, és com una sub-pàgina per explicar un producte, esdeveniment o campanya informativa. I això per les entitats també pot ser profitós. Una campanya de nadal, el marxandatge de l'entitat o la difusió d'una campanya informativa. Lo bo d'aquestes “showcase” és la visualització des de la pròpia pàgina de Linkedin, mostrant la relació que té amb la pròpia pàgina.

Per a crear una ShowCases Pages, primer l'entitat ha de disposar d'una pàgina pròpia a Linkedin. Posteriorment, quan l'entitat ja disposi d'una pàgina, podrà crear la seva Showcases Pages. Podeu sol·licitar una versió de prova clicant aquí.

Font d'informació: Linkedin

Afegeix un comentari nou