Neix Apportu, l'app per contribuir en projectes solidaris

Fundació Autònoma Solidaria
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Neix Apportu, l'app per contribuir en projectes solidaris

Fundació Autònoma Solidaria

Resum: 

Un grup d'estudiants d'audiovisuals de la UdG han ideat l'aplicació que permet, de manera transparent i directa, contribuir a través del mòbil amb projectes específics i seguir-ne l'evolució.

Apportu és la nova aplicació que, en cas de consolidar-se, permetrà obtenir finançament per a projectes solidaris a través del mòbil. La innovació és que l'aplicació permet a la persona usuària escollir un projecte i començar a col·laborar-hi, ja sigui fent donacions de diners o de temps.

Una vegada es tria la iniciativa, l'usuari o usuària començarà un joc que el guiarà durant el període de desenvolupament del projecte i que li permet anar desbloquejant diferents continguts audiovisuals i recompenses que l'encoratgen a mantenir la seva implicació amb el projecte. Vinculació que, segons les impulsores, pot fer créixer la implicació i participació de la ciutadania amb projectes socials.

L'app ha nascut d'un grup d'estudiants del Grau d'Audiovisuals i Multimèdia de la Universitat de Girona (UdG) i han triat com a experiència pilot, l'Hort ecosolidari de la UdG, un projecte social i ecològic que, després de dos anys de vida, ha crescut en abast i participants.

L'aplicació és encara en fase alfa. Tota l'actualitat pot seguir-se a través del web de l'aplicació o del Facebook i el Twitter d'Apportu.

Contingut relacionat

L'Hort ecosolidari de la UdG apadrina horts urbans d'escoles gironines

Afegeix un comentari nou