Signal facilita l’emmagatzematge dels fitxers adjunts

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Signal utilitza una transmissió de missatges molt segura. Imatge de Kevin Spencer. Llicència d'ús CC BY NC 2.0 Font: Kevin Spencer. Llicència d'ús CC BY NC 2.0
Signal utilitza una transmissió de missatges molt segura. Imatge de Kevin Spencer. Llicència d'ús CC BY NC 2.0
Signal és una de les aplicacions de missatgeria instantània més segures. Imatge de Jp. Llicència d'ús CC BY NC 2.0 Font: Jp. Llicència d'ús CC BY NC 2.0
Signal és una de les aplicacions de missatgeria instantània més segures. Imatge de Jp. Llicència d'ús CC BY NC 2.0

Signal facilita l’emmagatzematge dels fitxers adjunts

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Signal ha publicat una actualització amb un sistema de gestió d'emmagatzematge. L’aplicació de missatgeria instantània és de les més segures que hi ha al mercat.

L’aplicació de missatgeria instantània Signal ha tret una actualització que millora molt notablement el sistema d’emmagatzematge de fitxers. Aquesta actualització no afecta per res el xifratge punt a punt d’enviament de missatges que ofereix l’aplicació. Aquesta nova actualització i la descripció de les seves característiques han estat publicades al blog de Signal.

L’objectiu de Signal és oferir a les persones usuàries el control total sobre les dades que s'emmagatzemen en el dispositiu mòbil. Per a fer-ho, Signal ha desenvolupat una gràfica que indica com ocupen les dades que tenim guardades en la carpeta de l’aplicació. Signal ha dividit les dades en les següents categories:

  • Fotos.
  • Vídeos.
  • Fitxers.
  • So.
  • Diversos.

Mitjançant aquesta novetat, la persona usuària pot accedir als fitxers i esborrar-los en cas que ocupin massa espai en el dispositiu mòbil. La consulta a aquest gràfic es pot fer des de la mateixa eina, ja que queda totalment integrada. Podeu provar aquesta nova funcionalitat actualitzant Signal a l’última versió estable.

Signal és una de les aplicacions de missatgeria instantània més segures i utilitzades en cas d’extrema privacitat. Totes les comunicacions de l’eina es realitzen en el xifratge punt a punt, impossibilitant que ningú pugui captar la informació.

Afegeix un comentari nou