'Siguem realistes, programem l'impossible!' serà el lema de la TecnoFESC 2018

Colectic
Taller a la TecnoFESC 2016
Taller a la TecnoFESC 2016

'Siguem realistes, programem l'impossible!' serà el lema de la TecnoFESC 2018

Colectic

Resum: 

La Fira d'Economia Solidària de Catalunya 2018 se centrarà en les sobiranies i tindrà lloc del 26 al 28 d'octubre, a Barcelona. Un any més, tornarà a oferir un espai especial a la tecnologia des de la perspectiva de l'economia social i solidària.

La TecnoFESC és l'espai dins la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC) que aborda la tecnologia i la informàtica des de criteris d'economia solidària. Des de l'organització de la fira han donat a conèixer el cartell de la TecnoFESC i el lema d'enguany: 'Siguem realistes, programem l'impossible!'.

Per tercer any consecutiu, la TecnoFESC agruparà estands d'empreses i entitats i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. Enguany, també es realitzaran xerrades dins la programació general de la FESC, per reflexionar al voltant de les alternatives existents en l'àmbit de la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia. Per a més informació, pots consultar el programa.

La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada per Andròmines, Colectic, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo, Jamgo i Pangea. Compta també amb la participació d'altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica.

La Fira d'Economia Solidària 2018 vol retre homenatge al 'Maig francès', és a dir, a les mobilitzacions succeïdes a França en la primavera de 1968. En el 50è aniversari d'aquests fets, la FESC els recorda "perquè molts dels somnis d’aquella revolució són avui projectes, pràctiques i realitats concretes dins de l’àmbit de l’economia social i solidària". D'aquí sorgeix el lema de la fira: 'D'aquelles llambordes, aquestes alternatives'.

La imatge de la TecnoFESC segueix la mateixa línia estètica i gràfica de la FESC, que rercoda el 'Maig francès'. Ha estat realitzada per la cooperativa L'Apòstrof, basada en un dels cartells que cridava a manifestar-se a l’època i a continuar lluitant.

Afegeix un comentari nou