Snapchat, una eina de missatgeria instantània efímera

Autor/a: 
Xavi - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:

Snapchat, una eina de missatgeria instantània efímera

Autor/a: 
Xavi - Associació per a joves TEB

Resum: 

D'aplicacions de missatgeria electrònica n'hi ha moltes i cada vegada s'ha d'innovar en aquest aspecte. Últimament estan sorgint aplicacions de missatgeria efímers.

El món de la missatgeria instantània està col·lapsat. Hi ha moltes aplicacions que compleixen amb l'objectiu de poder enviar missatges a altres usuaris: Whatsapp, Telegram, Line, Facebook Messenger, Skype o Viber. Avui en dia aquest camp necessita reinventar-se. Quan va sorgir Telegram el seu principal punt fort era que les transmissions són encriptades i què és una aplicació de programari lliure.

Snapchat és d'aquelles eines que han mirat al seu voltant i han dit «vaig a fer el mateix, però diferent». La principal característica d'aquesta eina, és que podreu enviar missatges instantanis a altres usuaris i que aquests seran autodestruïts al cap d'uns minuts. Aquesta aplicació ha aconseguit arribar a ser l'aplicació més rellevant de l'últim semestre del 2014.

Podreu pensar que el més important d'aquests missatges es que els puguis guardar per consultar. Però aquest tipus d'aplicacions, poden modificar les costums d'enviar segons quins missatges. En aquestes aplicacions només hi caben missatges fàcils i ràpids de llegir, que permetin despertar la curiositat del receptor.

Crides a manifestacions, mobilitzacions, consultar una pàgina web o una simple felicitació d'aniversari, són alguns dels tipus de missatges que hi poden cabre a la safata de sortida de Snapchat.

Per a saber-ne més: Applicantes i Snapchat

Afegeix un comentari nou