No et perdis el 'webinar' sobre bones pràctiques en comunicació!

Colectic - Informàtic
Pop-up webinar comunicació
Pop-up webinar comunicació

No et perdis el 'webinar' sobre bones pràctiques en comunicació!

Colectic - Informàtic

Resum: 

El dimecres 28 de novembre, a les 11 hores del matí, parlarem sobre com podem millorar la comunicació de l'entitat amb tres convidades que ens aportaran algunes claus per tal d'aconseguir-ho.

'Bones pràctiques a les accions comunicatives de les entitats' és la segona conferència en línia del tercer cicle de webinars de Xarxanet, que té lloc després del que vam realizar el 31 d'octubre sobre la plataforma col·laborativa CommonsCloud. Estan adreçats a persones que treballen a entitats o que hi fan de voluntàries.

En aquest seminari 'online' tractarem sobre com podem desenvolupar les tasques de comunicació i informació a la nostra entitat de manera efectiva, i ho farem amb l'ajuda de tres convidades que treballen o participen en entitats molt conegudes del tercer sector:

Ens explicaran com treballen la comunicació a les seves organitzacions i debatrem sobre aspectes a tenir en compte quan volem donar difusió a la nostra entitat o a accions que duem a terme. També podràs fer-nos arribar les teves preguntes, a les quals intentarem donar resposta.

Xarxanet va fer un primer cicle de 'webinars' de novembre de 2016 a gener de 2017. De febrer a juny de 2017 va dur a terme el segon. L'avantatge de seguir aquestes conferències en línia en directe és que pots interactuar amb les persones que fan de ponents. Així i tot, si no et van bé la data i l'hora les podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicades com a vídeo a l'espai de 'webinars' de Xarxanet i al canal de Youtube.

Pots fer la teva inscripció a partir del formulari en línia.

Afegeix un comentari nou