Torna la Jornada de la Internet Social de la Xarxa Punt TIC!

Colectic
La jornada està adeçada a professionals que treballen dinamitzant telecentres. Font: Xarxa Punt TIC
La jornada està adeçada a professionals que treballen dinamitzant telecentres. Font: Xarxa Punt TIC

Torna la Jornada de la Internet Social de la Xarxa Punt TIC!

Colectic

Resum: 

Amb aquesta trobada de la Xarxa puntTIC es volen afrontar nous reptes aplegant tots els dinamitzadors i dinamitzadores de telecentres, així com totes aquelles persones que tenen projectes comuns.

La Jornada de la Internet Social està organitzada per la Xarxa puntTIC, integrada per centres i espais molt diversos de titularitat pública o privada, que posen a disposició de la ciutadania, empreses i col·lectius l’equipament i el personal necessari per facilitar-los l’accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

La jornada es farà el 27 de juny de 9 a 14 hores i tindrà lloc a l'Espai Bital, que es troba al carrer José Agustín Goytisolo, 22-28, a l'Hospitalet de Llobregat.

Joana Barbany, directora general de Societat Digital, donarà la benvinguda a una jornada on es parlarà de la ciutadania digital i de com aquesta tracta de fomentar la crítica sobre l'ús de les tecnologies amb una ponència conduïda per Ricard Faura, cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital. Comptarà també amb la participació de Simona Levi, coordinadora d'Xnet, i d'Artur Serra, tecnoantropòleg, deputy director d'i2Cat.

A la Jornada de la Internet Socials es donaran a conéixer propostes, pràctiques i projectes vinculats a la Xarxa Punt TIC que inspiraran a tots i totes per continuar aprofundint, aprenent i potenciant la creativitat en matèria d'innovació social digital. Amb aquestes propostes es vol ajudar a continuar construint nous espais d'interacció i a generar coneixements en xarxa.

Les inscripcions estan obertes i també podeu consultar el programa. Tot seguit pots veure un vídeo de l'anterior edició de la Jornada de la Internet Social.

Afegeix un comentari nou