Utilitza el teu mòbil com si fos un Walkie Talkie

Autor/a: 
Xavi Aranda i Anna Sànchez - Associació per a Joves TEB

Utilitza el teu mòbil com si fos un Walkie Talkie

Autor/a: 
Xavi Aranda i Anna Sànchez - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Genaker Cloud PTT és una aplicació que permet utilitzar el mòbil com si fos un “Walkie Talkie”. Aquesta eina és molt útil per les entitats que organitzen esdeveniments.

Genaker és una empresa barcelonina que té 10 anys i des dels seus inicis ha apostat per presentar els seus productes al Mobile World Congress. Un dels productes estrella que presenten a l'edició d'enguany, és el Genaker Cloud PTT (Push To Talk). Genaker Cloud PTT és una aplicació instal·lable a qualsevol dispositiu Android, mòbil o tauleta, que permet l'ús del mòbil com si fos un “walkie talkie”. En un futur també hi haurà versió per iOS.

El seu funcionament és ben senzill. L'aplicació permet crear canals de conversa on els membres poden parlar. Prement el boto de pujar el volum, es simula el botó del “walkie talkie” per parlar. Es poden mantenir converses en grup o personalitzades. A part d'aquesta funció principal, Genaker Cloud PTT té aquestes particularitats:

  • En cas que hi hagi molt de soroll, es pot mantenir una conversa de xat, com si utilitzéssim qualsevol eina de missatgeria electrònica.
  • Totes les converses es mantenen a núvol per a poder ser consultades.
  • Es pot realitzar una trucada d'emergència perquè tothom ho vegi.
  • L'aplicació per tauleta electrònica, afegeix la millora de geo-localitzar els usuaris, amb els quals estem mantenint una conversa, en un mapa.

Genaker Cloud PTT utilitza la xarxa 3G dels mòbils actuals. Però també està preparada per utilitzar altres xarxes de comunicació. Tothom coneix les saturacions del 3G quan hi ha aglomeracions de gent. És per això que Genaker Cloud PTT pot utilitzar altres xarxes com: 4G, Wifi o Guifi.

Conjuntament amb l'aplicació, l'empresa ofereix productes que poden complementar l'ús de l'eina, com accessoris de radio amb connexió via bluetooth o auriculars amb micròfon per utilitzar en ambients amb molt de soroll.

Genaker Cloud PTT from Genaker on Vimeo.

Genaker Cloud PTT és una bona eina per les entitats sense ànim de lucre que organitzin activitats, esdeveniments, manifestacions, festes, concerts... i necessitin una comunicació directe, ràpida i precisa. Algunes entitats ja han provat l'eina i han comprovat la seva eficiència

Comentaris

Una utilitat molt interessant que heu presentat en aquest post. La veritat és que cada dia descobrim noves utilitats per aquests ordinadors de mà que sustitueixen a tants d'altres aparells i converteix en una caixa d'eines ple de sorpreses aquest dispositiu que li vàrem començar deiem telèfon mòbil!

Afegeix un comentari nou