Vols aprendre a aprofitar el 100% del teu bloc?

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Vols aprendre a aprofitar el 100% del teu bloc?

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

El curs avançat de blocs està adreçat a totes les entitats que tinguin un bloc i tinguin ganes d'aprendre com millorar la seva presència en línia.

El Pla de formació per el Voluntariat ofereix un nou curs adreçat a les persones que ja hagin creat un bloc dintre de la plataforma de blocs de xarxanet.org i vulgui aprofitar totes les possibilitats que li ofereix. Aquest nou curs també es realitza de manera virtual, i tindrà una durada aproximada de 12 hores. El curs costa 15 euros.

Al llarg de tres setmanes treballarem:

  • Com configurar el nostre bloc per integrar-lo a les xarxes socials i al web 2.0 (RSS, comentaris, compartir...)

  • Quines tècniques podem fer servir per millorar la posició de la nostra web?

  • Quines noves funcions trobem en la nostra web?

El curs començarà el 11 de novembre i durant tres setmanes anirem treballant aquests temes a través d'un entorn virtual d'aprenentatge. Calculem que, per realitzar el curs correctament, caldrà dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals.

Per participar en el curs, és necessari omplir el formulari d'inscripció que trobareu en línia. Un cop rebut el formulari, s'enviaran les dades per fer el pagament del curs. És necessari que la persona que participi en el curs disposi d'un bloc dintre de blocs.xarxanet.org per poder aprofitar els continguts. En el cas de no tenir-ne, seria necessari que el bloc que disposés fos un Wordpress.

Així doncs, no perdis aquesta oportunitat per formar-te!

Comentaris

El blog ho tenim amb Associació per al Desenvolupament dels Bancs de Temps, http://adbdt.org/, és possible realitzar el curset? Salutacions. Lauro

Hola Lauro, Quina plataforma de blocs fa servir l'Associació per al Desenvolupament dels Bancs del Temps? Si és un Wordpress, podrieu fer el curs. En cas que no, és millor que no. fins ara.

Si que és Wordpress, ja m'he apuntat i pagat, nomes falta la vostra confirmació. Salutacions. Lauro

Afegeix un comentari nou