Vídeotutorial per les subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies 2017

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vídeotutorial per les subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies 2017

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Resum: 

La convocatòria ordinària de subvencions per entitats del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s'ha de presentar entre el 25 de març i el 25 d'abril.

El Departament de Treball, Afers Socials i Família manté, dins de les millores en la convocatòria de subvencions per entitats, la tramitació per Internet mitjançant l'apartat de Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya. Les sol·licituds s'han de presentar entre el 25 de març i el 25 d'abril. Amb aquest vídeotutorial, us expliquem el que necessiteu, i com heu de fer la tramitació d'aquestes subvencions.

<

Les eines necessàries.

Abans de començar, heu de tenir les eines necessàries. Per tramitar la subvenció des de l'apartat de Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya, necessiteu el següent:

- Un ordinador connectat a Internet.

- Un navegador d'Internet, Internet Explorer o Mozilla Firefox.

- Un compte de correu electrònic.

- Un certificat digital vàlid.

- i el lector d'arxius PDF, Adobe Acrobat Reader i què la seva versió, sigui la 9.1 o superior.


Per presentar-se a la subvenció és necessari tenir un certificat digital.

Comprovar la validesa del certificat digital.

El certificat digital, permet signar electrònicament, documents electrònics amb validesa legal, i identificar-se per realitzar tràmits per Internet. Abans d'omplir el formulari de la subvenció, comproveu el següent:

Com trobar el tràmit.

Ara ja teniu l'ordinador preparat per la tramitació, podeu visitar l'apartat de Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya, on podreu descarregar el formulari i els annexos per les subvencions de la convocatòria ordinària.

Podeu trobar el tràmit utilitzant el cercador de l'apartat de tràmits de de gencat.cat. Només heu d'escriure: subvencions socials.

Els camps que s'han d'omplir i els annexos que s'han d'incloure.

Com podreu veure, hi ha un formulari de sol·licitud únic, amb els camps que s'han d'omplir. Dins el formulari, cal adjuntar tants annexos com accions demanades. És important afegir totes i cadascuna de les accions, per les quals es vol sol·licitar la subvenció. Dins el formulari, cal adjuntar tans annexos com accions demanades. Recordeu que per finalitzar, i abans de validar, signar el formulari, cal marcar la casella d'acceptació de les condicions. Una vegada teniu el formulari omplert amb els annexos, cal signar digitalment el formulari. Recordeu que cal guardar el formulari signat per si cal esmenar-lo més endavant.
Cal omplir el formulari amb totes les dades.

En cas que no es pugui enviar el formulari, sortirà un missatge indicant la incidència i una bústia de contacte per a demanar assessorament i suport tècnic. Un cop ja heu enviat el formulari, podreu obtenir un identificador del tràmit que necessitareu per accedir a qualsevol consulta relacionada amb la sol·licitud. A més, en breus minuts rebreu un correu electrònic amb la confirmació de l’acció realitzada i el mateix codi identificador. Així mateix, al cos del missatge podreu accedir a l’enllaç “cliqueu aquí”, on obtindreu més informació sobre la tramesa.

Les dades també les podreu trobar a l'acusament de rebuda, que podreu descarregar un cop realitzat el tràmit.

Presentar esmenes al formulari enviat.

Una vegada ja heu presentat la sol·licitud, i aquesta ha estat revisada per la unitat gestora, és possible que rebeu una notificació amb un requeriment de l'esmena de la sol·licitud. La manera més fàcil de respondre, és recuperant el formulari enviat i que vàreu guardar, eliminar la signatura i desbloquejar el formulari.

Per a fer-ho, heu de situar el cursor sobre la signatura, clicar amb el botó de la dreta del ratolí i seleccionar l'opció «esborrar signatura». Cal desbloquejar el formulari, abans de modificar-lo. A partir d'aquest moment, ja podreu modificar les dades necessàries, validar, signar la nova versió i guardar el formulari per a ser enviat.

La notificació mitjançant el tauler.

Per últim, recordeu que la resolució, tant provisional com definitiva, de la vostra sol·licitud, es notificarà mitjançant la publicació al tauler electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Aquesta publicació substitueix la notificació individual i té els mateixos efectes. També rebreu un missatge SMS al telèfon mòbil, comunicant-vos la publicació de la resolució.