Bombolles de sabó a 60 països per augmentar la felicitat al món

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Bombolles de sabó a 60 països per augmentar la felicitat al món

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

El Global Bubble Parade 2016 reunirà a 200.000 persones a 4 continents amb l’objectiu de bufar el nombre més gran de bombolles possible.

El 29 maig de 2016 més de 200.000 persones de més de 60 països de tot el món (Sri Lanka, EUA, Nigèria, Noruega...) sortiran als carrers per unir forces i, un cop més, per fer les seves ciutats més felices bufant bombolles de sabó. Aquest és el segon any que se celebra el Global Bubble Parade (Desfilada Mundial de Bombolles de Sabó), una desfilada que està creixent, afegint més ciutats i assistents de tot el món, amb l'objectiu de bufar el nombre més gran de bombolles i augmentar la felicitat, la solidaritat i el benestar humà.

Amb la previsió que hi participin al voltant de 200.000 persones arreu del món i gràcies a la càlida recepció i ajuda de les entitats organitzadores, aquesta iniciativa, en 4 continents, demostra que la recerca de la felicitat és l'objectiu final de totes les persones, independentment de l’edat, el sexe o les barreres racials. ''Aquest serà el millor dia per a nens, joves, pares i avis a tot el món per inspirar a milers de persones a tenir una vida més feliç'', explica Lina, una de les organitzadores del moviment.

El Global Bubble Parade va començar el 2015 com un petit experiment que es va convertir en un esdeveniment global. L’any passat va arribar a més de 100.000 persones i va tenir lloc en més de 40 ciutats diferents de 4 continents. Dirigit per la fundació 100happydays, l’esdeveniment té l'objectiu de promoure la idea que la felicitat està en les petites coses que ens envolten. Aquest esdeveniment pot ser organitzat per qualsevol persona i en qualsevol lloc, ja que es propaga la seva missió en totes les cultures, races i fronteres geogràfiques.

Barcelona també s’unirà al moviment i celebrarà la Desfilada Global de Bombolles de Sabó. Les bombolles de sabó sovint es reconeixen com un símbol de la felicitat i de la infància, i en aquest sentit l'esdeveniment està orientat a construir comunitats més fortes i diverses, augmentar la consciència sobre el benestar personal i crear una experiència interactiva positiva entre la ciutat i els seus habitants.

El hashtag #bubbleparade serà l'indicat per estar connectats en xarxes socials i per crear un moment global dedicat a la felicitat i a apreciar les petites coses de la vida.

Afegeix un comentari nou