Demana la "Maleta d’activitats internacionals" per entitats juvenils!

Associació per a Joves Teb

Demana la "Maleta d’activitats internacionals" per entitats juvenils!

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El material és gratuït i vol animar les entitats juvenils de Barcelona a participar en projectes europeus.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) ofereix amb aquesta maleta un ampli ventall de recursos informatius i didàctics que permeten treballar aspectes tan importants com són la diversitat, la destrucció d’estereotips o l’impacte ambiental dels projectes.

La "Maleta d’activitats internacionals" també inclou propostes de dinàmiques per treballar la coneixença, la cohesió, els drets humans, la igualtat de gènere i altres aspectes en clau internacional.

Els materials que inclou la maleta són:

  • Jocs de cartes i dinàmiques vàries amb el material necessàri.
  • Guia “Obrim fronteres! Eines per preparar activitats internacionals a les entitats juvenils!“, que ajuda a gestionar i tirar endavant un projecte internacional, amb informació sobre els passos a seguir i un llistat de 50 eines i dinàmiques per preparar activitats internacional.
  • Diverses publicacions com fitxes temàtiques i butlletins 901 de caire internacional.

Aquests recursos es poden sol·licitar escrivint a l'adreça de correu electrònic craj@crajbcn.cat o bé trucant al número de telèfon 932655217. El CRAJ també ofereix el suport de la seva assessoria de gestió de projectes i de l’assessoria internacional (correu internacional@crajbcn.cat i telèfon 932655226).

Tot seguit pots veure un vídeo explicatiu sobre la maleta:

Afegeix un comentari nou