El Fòrum Social Català 2012 defineix el seu programa

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Fòrum Social Català 2012 defineix el seu programa

Resum: 

El Fòrum Social Català (FSCat), referent a Catalunya del Fòrum Social Mundial (FSM), ha recollit durant el març propostes de diàleg per “un altre mon possible”, el lema que des de la primera edició (2001) del FSM s'ha estès entre els moviments socials d'arreu del món per un canvi en les coordenades del segle XXI.

S'han recollit unes 90 propostes plurals i de diverses temàtiques, emmarcades en els sis eixos temàtics predefinits, que seran debatudes durant les sessions obertes d'abril, reunides per afinitats. Serà els dissabtes 14, 21 i 28 d'abril. Les sessions són a l'Espai Àgora (Plaça Catalunya, 9, 4.ª 2.ª - cantonada Rambla Catalunya, Barcelona).

El FSCat és el referent català del procés internacional del Fòrum Social Mundial

Les sessions-tallers-debats queden així, amb la unificació de les propostes, per afinitats:

  • 14 d'abril: de 10h a 11:45h: Drets ecològics; de 12:15h a 14h: Drets polítics, i de 16h a 17:45h, també Drets polítics
  • 21 d'abril: amb la mateixa divisió horària, 3 sessions sobre Drets econòmics
  • 28 d'abril: de 10h a 11:45h, Cultura de pau; de 12:15h a 14h, Drets culturals, i de 16h a 17:45h, Drets socials

Després de les sessions seguirà, al maig, una sessió assembleària, “Visió de conjunt i de futur” del procés del FSCat, en el marc del FSM, el dissabte 5 de maig de 11h a 18h, al mateix espai. I l'assemblea de cloenda d'aquesta edició del FSCat, i de presentació dels resultats del procés, és el diumenge 6 de maig d'11h a 14h a la Plaça Catalunya de Barcelona. La Declaració de principis del FSM està present en totes les accions.

Per registrar-se a alguna o totes les sessions, obertes, aquest és l'enllaç, o bé podeu enviar un correu electrònic a info@forumsocialcatala.cat.

Afegeix un comentari nou