Lluita contra la fam, tot demostrant els teus coneixements

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Lluita contra la fam, tot demostrant els teus coneixements

Resum: 

El Programa Mundial d'Aliments de les Nacions Unides et proposa una manera de col·laborar en la lluita mundial contra la fam, a la vegada que millores la teva cultura general. Es tracta del joc online FreeRice, en el qual podràs contestar preguntes sobre llengua, art, geografia i química, tot aportant 10 grans d'arròs per cada resposta correcta.

La fam mata cada any més persones que la SIDA, la malària i la tuberculosi junts i països com Sudan del Sud i el Sahel pateixen una creixent crisi alimentària. El Programa Mundial d'Aliments de l'ONU i infinitat d'ONG treballen cada dia per tal de combatre la desnutrició infantil, apoderar les dones i portar aliments a les zones en emergència.

La seguretat alimentària, però, és responsabilitat de tots i totes. Amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de combatre la fam al món, l'agència de l'ONU ofereix un joc en línia a través del qual cada any es donen milions de grans d'arròs. Els usuaris i usuàries poden triar un tema educatiu i contestar preguntes; per cada resposta correcta donaran 10 grans d'arròs.

La primera versió de FreeRice es va llançar l'any 2007 en anglès. El 2010 es va crear la versió 2.0 i des de 2011 ofereix la possibilitat de jugar en castellà, francès, italià, xinès i coreà. En castellà pots triar quatre matèries: llengua, art, geografia i química.

Durant l'estiu segur que tens una mica de temps lliure per demostrar i millorar els teus coneixements, tot col·laborant en la lluita contra la fam. Acceptes el repte?

Afegeix un comentari nou