Surt la quarta edició de l’enquesta mundial de referència per a ONG

iWith.org
Autor/a: 
Laura Morral
Encuesta Mundial de tecnologia per a ONG 2019 Font: El País
L'enquesta serveix per millorar el desenvolupament online de les ONG.
L'organització 'Tech for Good' promou aquesta enquesta. Font: Educo.org
'Tech for Good' és l'organització mundial que promou aquesta enquesta.
Quarta edició de la 'NGO Global Technology'. Font: Educo.org
La 'NGO Global Technology' 2019 estarà disponible fins el 31 de maig.

Surt la quarta edició de l’enquesta mundial de referència per a ONG

Autor/a: 
Laura Morral
iWith.org

Resum: 

La 'NGO Global Technology' és una eina de recerca sobre l'ús de les tecnologies en el sector no lucratiu.

Ja ha sortit a disposició de les ONG, la quarta edició de l'Enquesta Mundial de Tecnologia per a les ONG 2019, ‘NGO Global Technology’. L’objectiu d’aquest informe, publicat en anglès, francès, portuguès i espanyol, és comprendre com les organitzacions sense ànim de lucre utilitzen els avenços tecnològics d'Internet amb l'objectiu d'ajudar-les a millorar el seu desenvolupament online.

Entre d’altres aspectes, aquesta recerca permetrà descobrir de quina manera les organitzacions del territori espanyol utilitzen les noves tecnologies i les xarxes socials. Els resultats es compararan amb els dels altres països per treure’n conclusions i, a partir d’aquí, es faran recomanacions perquè les ONG sàpiguen aprofitar millor les eines de comunicació i de recaptació de fons que hi ha a l’abast d’Internet.

L'enquesta està promoguda per l'organització sense ànim de lucre 'Tech for Good' i patrocinada per 'Public Interest Registry'. iWith.org és el 'partner' del projecte a Espanya. ‘Tech For Good' té al voltant de 100.000 visites al mes i més d'un milió de persones seguidores a les xarxes socials. Actualment, és una de les plataformes més grans de recaptació de fons online.

Per altra banda, ‘Public Interest Registry’ és una organització sense ànim de lucre creada per la 'Internet Society' (ISOC) el 2003 amb la finalitat d’administrar el domini .org. El 2015, l'organització va llançar els dominis .ngo i .ong per brindar un millor servei a la comunitat mundial de les ONG.

Els resultats de la quarta edició d'aquest informe global de tecnologia es publicaran el 16 de setembre de 2019. Per realitzar la investigació 'Tech For Good' ha triat ‘partners’ significatius a 22 països entre els quals destaquen: ICT4D Conference, Foundation Center (Estats Units), iWith.org (Espanya), NGO BOX (Índia), WEB ASSOC.org (França), TechTrust (Regne Unit) o Digital Charity Lab (Irlanda).

L'enquesta és 100% anònima i no inclou cap pregunta que pugui revelar informació personal i d'identificació. Des d’aquí es pot participar a l'enquesta per a la NGO Global Technology 2019. Hi ha temps fins el 31 de maig.

Afegeix un comentari nou