Converses sobre nous models de finançament

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Converses sobre nous models de finançament

F Pere Tarrés

Resum: 

Barcelona Activa organitza el proper 3 d'octubre una xerrada on s'analitzarà el mercat del finançament alternatiu.

Voleu saber més sobre finançament alternatiu? Sou una entitat social, voleu encetar un projecte amb impacte social positiu i no trobeu cap eina que s’ajusti a les vostres possibilitats? Sou persones emprenedores, voleu posar en marxa un negoci al vostre barri i necessiteu inversió inicial? Barcelona Activa organitza aquesta jornada on es parlarà del mercat del finançament alternatiu i es conversarà amb els actors que hi intervenen, coneixent de primera mà casos reals d’iniciatives que han rebut suport financer.

El programa de la jornada és el següent:

  • 16h45 - Recepció d'assistents
  • 17h00 - Benvinguda i presentació del projecte a càrrec de Sra. Sara Berbel, Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona i Sr. Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona
  • 17h10 - Ponència marc "El mercat del finançament alternatiu" - Jordi Marí, expert en finançament alternatiu
  • 17h30 - Converses "Necessitats de finançament i solucions alternatives", moderada per Jaume Oller, de Tandem Social, amb la participació de quatre experiències finançades de forma alternativa amb presència de les organitzacions finançadores: Jordi Ibáñez, gestor de relacions de l’àrea mediterrània de FIARE i Artiz Cirbian, soci treballador de Compacto; Manuela Frida, responsable de campanyes de GOTEO i Mireia Juan, dissenyadora i membre de Makea Tu Vida; Oriol Romances, president d’ASCA i Ferran Maicas, emprenedor i xef del Restaurant Bambarol; Xavier Teis, soci treballador i responsable de comunicació de Coop57 i Enric Net, president de Crodibaix
  • 19h15 - Tancament a càrrec de Barcelona Activa
  • 19h30 - Refrigeri, a càrrec de Cuina Justa, i Networking

Aquesta jornada s’emmarca en una actuació més amplia, el Programa de finançament alternatiu impulsat per Barcelona Activa, que té per objectiu principal informar, sensibilitzar i capacitar sobre vies alternatives al finançament de projectes locals, més enllà dels recursos bancaris tradicionals.

Les converses tindrna lloc el proper 3 d'octubre, de 17.00 a 19.30 hores, a la seu de Barcelona Activa, al carrer Llacuna 162-164 de Barcelona.

Encara esteu a temps de fer la inscripció.

Afegeix un comentari nou