Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària)

Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària)
Barcelona
Dissabte, 17/12/2016 fins Dimecres, 04/01/2017

Del 17 de desembre al 4 de gener, la Plaça Catalunya de Barcelona acollirà aquesta fira amb productes, serveis i activitats d'empreses i entitats que promouen un model de consum responsable i de proximitat.

La Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària), organitzada pel comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l'Ajuntament de Barcelona, arriba a la segona edició. Una seixantena de projectes i entitats estaran presents als estands de la fira, que es podrà visitar del 17 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017, menys els dies 25 i 26 de desembre i l'1 de gener, que romandrà tancada.

La fira també disposarà d'un espai a l'interior de la plaça, anomenat la "Tribuna de les Persones", on es faran activitats, al matí i a la tarda, fins al 31 de desembre. Actuacions musicals amb contingut social i transformador, teatre i projecció de curtmetratges, presentacions de llibres, recitals de poesia i un ampli ventall d'activitats d'educació en el consum responsable són algunes de les propostes que s'hi podran gaudir.

Una de les activitats serà l'Install Party d'Alternatives: "Desconnecta't del capitalisme, instal·la't les alternatives". Es realitzarà el 17 i 27 de desembre, tot convidant a la ciutadania "a deixar enrere un consum que perpetua les injustícies" i "a instal·lar-se les alternatives de l'economia solidària en els camps de les finances, la llum, la telefonia, la premsa i altres serveis".

Data: 

Dissabte 17 des

Hora: 

11:46

Organitzador: 
Comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l'Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
-