logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 27 de maig de 2015 - Num. 113 Butlletins anteriors
Roda de premsa 0,7% IRPF. Font: web Taula Tercer Sector de Catalunya Font:  Font:
A la declaració de la renda marca la casella de fins socials! La campanya "A l'escola, un plat a taula" atorga les primeres beques menjador

Un any més el Departament de Benestar Social i Família i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya han demanat a tots els contribuents de Catalunya que marquin la casella “Altres fins d’interès Social”.

Entitats gironines han recollit, a través de donacions i activitats, més de 3.600€ que s'han destinat a sufragar el cost del menjador d'un institut públic de Girona. 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions als programes d'Escoles Taller, Cases d'Oficis i de Tallers d'Ocupació

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social convoca subvencions per a projectes d'Escoles Taller, Cases d'Oficis, Tallers d'Ocupació i Unitats de Promoció i Desenvolupament, en l'àmbit exclusiu de gestió del Servei Públic d'Ocupació Estatal de projectes en col·laboració amb òrgans de l'Administració General de l'Estat.

Convocant: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social
Termini: 19/05/2015 - 02/06/2015

Més informació

punt vermell Subvencions per la organització de casals d'estiu a les AMPA/AFA de Cardedeu

L'Ajuntament de Cardedeu obre convocatòria de subvencions a les AMPA/AFA de les escoles i instituts del municipi que realitzin casals d'estiu per a nens i nenes, nois i noies de 3 a 16 anys.

Convocant: Ajuntament de Cardedeu
Termini: 19/05/2015 - 02/06/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats per a la realització de projectes de sensibilització i campanyes de cooperació

L'Ajuntament de Parets del Vallès obre convocatòria de subvencions a aquelles entitats sense ànim de lucre que duguin a terme projectes de cooperació al desenvolupament.

Convocant: l’Ajuntament de Parets del Vallès 
Termini: 14/05/2015 - 03/06/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i organitzacions professionals del sector de la comunicació

La Generalitat de Catalunya convoca subvencions a entitats i organitzacions professionals del sector de la comunicació per al desenvolupament d'iniciatives que contribueixin al foment del periodisme i a l'enfortiment de l'espai català de comunicació.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 20/05/2015 - 03/06/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de Sant Fruitós de Bages

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre convocatòria de subvencions a entitats i associacions locals que realitzin activitats en els àmbits d’esports, cultura, ensenyament, veïnatges i joventut.

Convocant: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Termini: 19/05/2015 - 07/06/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a les activitats de promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social convoca subvencions a les activitats de promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses.

Convocant: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social
Termini: 27/05/2015 - 18/06/2015

Més informació

punt vermell Ajuts a programes plurirregionals de formació per als professionals del medi rural

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient convoca subvencions per a programes plurirregionals de formació, dirigits als professionals del medi rural.

Convocant: Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Termini: 20/05/2015 - 20/06/2015

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Música 2015

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca aquests premis, per a les modalitat d'Interpretació i Composició, per tal de recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la música, representada a través d'una obra o interpretació pública durant l'any 2014.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports. del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 12/05/2015 - 30/09/2015

Més informació

punt vermell Premi Estatal de les Músiques Actuals 2015

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca aquest premi per tal de recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit d'aquests gèneres musicals, representada preferentement a través d'una obra o actuació pública drant l'any 2014.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 12/05/2015 - 30/09/2015

Més informació

punt vermell Premi Estatal de Teatre 2015

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca aquest premi per tal de recompens la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit teatral, representada preferentment a través d'una obra o actuació pública durant l'any 2014.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 12/05/2015 - 30/09/2015

Més informació

punt vermell Premi Estatal d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2015

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca aquest premi per tal de recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de les arts escèniques per al públic infantil i juvenil, representada preferentment a través d'una obra o actuació pública durant l'any 2014.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 12/05/2015 - 30/09/2015

Més informació

punt vermell 15è concurs de fotografia El Fet Geganter

L'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC) engega la quinzena edició d'aquest concurs de fotografia, adreçat a professionals i aficionats, que engloba el fet geganter en totes les seves vessants i entorns: gegants, nans, capgrossos, geganters, músics...

Convocant: Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC)
Termini: 14/05/2015 - 09/10/2015

Més informació

punt vermell Ajuts a les associacions de persones estudiants universitàries per al curs 2015-2016 (AEU)

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca convoca subvencions per donar suport a les activitats que potencien la internacionalització de l’associacionisme juvenil en l’àmbit universitari, així com a les activitats de tipus científic, formatiu o social organitzades per associacions de persones estudiants universitàries de Catalunya.

Convocant: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Termini: 15/09/2015 - 22/10/2015

Més informació

punt vermell XI Premi Internacional de contes escrits per persones amb discapacitat

La Fundació ANADE convoca una nova edició d'aquest premi per tal de fomentar la lectura i la creació literària entre les persones amb discapacitat psíquica, física, orgànica i sensorial o malaltia mental.

Convocant: Fundació ANADE
Termini: 21/05/2015 - 27/10/2015

Més informació

punt vermell X Premi Internacional de fotografia sobre la discapacitat

La Fundació ANADE convoca una nova edició d'aquest premi amb l'objectiu de visualitzar la realitat del col·lectiu de persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial o malaltia mental.

Convocant: Fundació ANADE
Termini: 21/05/2015 - 10/11/2015

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Font: Afanoc Font:
Posa't la Gorra contra el càncer infantil

El proper 7 de juny, AFANOC organitza a Port Aventura una jornada lúdica per recaptar fons i ajudar a millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer.

1a Trobada de Germans de Llet. Font: Banc de Sang i Teixits (Flickr) Font:
Germans de llet del segle XXI

Les dides de l'actualitat són mares que donen part de la seva llet per salvar les vides de nadons prematurs. El Banc de Llet Materna, que s'encarrega de recollir-la i fer-la arribar als hospitals, ja ha atès més de 1000 nounats en quatre anys.

Infants jugant amb aigua. Font: web Fundesplai Font:
Concerts solidaris a favor de la campanya #Unestiuxatothom

Fundesplai organitza diferents esdeveniments musicals solidaris per a recaptar fons que aniran destinats a beques de casals i colònies d’estiu per a infants.

Projecte de treball conjunt entre estudiants d'arquitectura de Guatemala i Catalunya, finançat l'any passat.  BasiG-ESFA
Convocatòria per finançar projectes de cooperació al desenvolupament d’altres entitats i col·lectius

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEGC) engega una nova edició de la seva convocatòria anual, amb la qual destina l’1% dels seus ingressos, equivalents a uns 8.900 €, per a finançar projectes de cooperació per al desenvolupament.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.