logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 12 de juliol de 2017 - Num. 224 Butlletins anteriors
Les entitats sense ànim de lucre es poden veure beneficiades per les modificacions aprovades Font: Emprendedores.es Els impostos a declarar s'han de presentar a través del web d'Hisenda Font: Pixabay
Canvis fiscals introduïts per la Llei de Pressupostos 2017 El 20 de juliol, últim dia per presentar l’IVA i l’IRPF

L’IVA per a espectacles culturals en viu passa del 21 al 10% i s'estableixen els projectes de mecenatge i esdeveniments d'excepcional interès públic, que comportaran augments en les deduccions a aplicar a entitats i persones que facin donacions.

Les entitats obligades a declarar els impostos trimestrals poden fer-ho telemàticament a través del web de l’Agència Tributària. 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a la planificació, gestió i seguiment de plans i processos de desenvolupament comunitari a la ciutat de Barcelona 2017

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre de la ciutat per al desenvolupament d'accions comunitàries als barris.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 20/06/2017 - 17/07/2017

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades i alliberades condicionals 2017

El Departament de Justícia convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de projectes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades en els centres penitenciaris de Catalunya i alliberades condicionals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 08/06/2017 - 19/07/2017

Més informació

punt vermell Ajuts per al foment de les actuacions de les agrupacions de defensa forestal (ADF) 2017

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca subvencions per al foment de les actuacions de les agrupacions de defensa forestal (ADF).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 23/06/2017 - 23/07/2017

Més informació

punt vermell Premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona 2017

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals, convoca la vint-i-unena edició dels premis de prevenció d'incendis forestals adreçats a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) que actuen en municipis de l’àmbit de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Espais Naturals
Termini: 05/06/2017 - 27/07/2017

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes de lluita contra l'estigma i la discriminació en salut mental d'Obertament 2017

Obertament posa a l'abast d'entitats una convocatòria d'ajuts econòmics per a projectes que tinguin com a objectiu acabar amb la discriminació per raons de salut mental.

Convocant: Obertament
Termini: 18/05/2017 - 27/07/2017

Més informació

punt vermell 2a edició del Premi boboli Suma

boboli convoca la segona edició del Premi boboli suma, adreçat a totes les entitats sense ànim de lucre que treballen per a l'eliminació de la desigualtat social a la infància.

Convocant: boboli
Termini: 01/07/2017 - 31/07/2017

Més informació

punt vermell Quarta edició del Premi Ruralapps 2017

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca una nova edició d'aquest premi amb la finalitat de poder conèixer les aplicacions mòbils que es realitzen en el sector agrari, alimentari o rural.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 17/05/2017 - 17/08/2017

Més informació

punt vermell Apunts obre la convocatòria dels III Reconeixements Win-Win a les Empreses i entitats

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar la RSE.

Convocant: Apunts i Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU
Termini: 19/05/2017 - 08/09/2017

Més informació

punt vermell Convocatòries_LIFE: projectes en els àmbits del medi ambient i l'acció pel clima 2017

La Comissió Europea obre convocatòria per al Programa LIFE amb l'objectiu de contribuir a l'aplicació i desenvolupament de polítiques i legislació ambiental i climàtica de la UE per assolir la transició cap a una economia eficient, hipocarbònica, preparada per a fer front al canvi climàtic i frenar la pèrdua de biodiversitat.

Convocant: Comissió Europea
Termini: 28/04/2017 - 14/09/2017

Més informació

punt vermell 4t Concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats

La Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) convoca la 4a edició d'aquest concurs que premiarà una partitura inèdita que s’estrenarà durant la celebració del Centenari de la Societat Musical de La Unió Filharmònica d’Amposta, que serà l’encarregada de la interpretació al seu Auditori.

Convocant: Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM)
Termini: 23/05/2017 - 15/09/2017

Més informació

punt vermell Segona edició dels (Re)coneixements Veïnals de la CONFAVC

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) convoca la segona edició dels (Re)coneixements veïnals, amb ls que pretén posar en valor el treball a favor dels barris per part de les associacions i federacions veïnals.

Convocant: Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC)
Termini: 01/07/2017 - 22/09/2017

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge-Servei 2017

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, Educo i l'Editorial Edebé engeguen una nova edició d'aquests Premis que volen reconèixer la tasca de centres d'Educació Infantil- Primària, Secundària-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que desenvolupin pràctiques d'aprenentatge i servei.

Convocant: Red Española de Aprendizaje-Servicio, Educo i Editorial Edebé
Termini: 12/06/2017 - 30/09/2017

Més informació

punt vermell Subvencions per a inversions destinades a rehabilitar equipaments d'exhibició teatral, auditoris o equipaments anàlegs 2017

L’Ajuntament de Barcelona convoca subvencions en inversions per rehabilitació d'equipaments d'exhibició teatral, auditoris o equipaments anàlegs de base associativa de la ciutat de Barcelona.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut de Cultura
Termini: 15/07/2017 - 30/09/2017

Més informació

punt vermell Ajuts a les associacions de persones estudiants universitàries per al curs 2017-2018

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) convoca subvencions per donar suport a les activitats que potencien la internacionalització de l'associacionisme juvenil en l'àmbit universitari, així com a les activitats de tipus científic, formatiu o social organitzades per associacions d'estudiantat universitari de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Coneixement. Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
Termini: 18/09/2017 - 26/10/2017

Més informació

punt vermell DOCSCOOPERANTS, concurs de projectes documentals 2017

El Casal de Joves Sagnier engega una nova edició del DOCSCooperants, un concurs de projectes joves per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

Convocant: Casal de Joves Sagnier
Termini: 12/06/2017 - 03/11/2017

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Grup de noies aprenent a programar Font: Europe Code Week
Google busca entitats amb propostes innovadores per a l'Europe Code Week

La companyia ofereix ajuts de fins a 2.500 euros a associacions sense afany de lucre i escoles que organitzin activitats innovadores en el marc de la iniciativa, que es desenvoluparà del 7 al 22 d'octubre de 2017.

Assistents a una giving-conferència. Font: University of the Fraser Valley, Flickr
Les giving-conferències volen fer créixer les donacions pel Giving Tuesday 2017

El Palau Macaya de Barcelona va acollir les paraules d’Asha Curran i Henry Timms, líders mundials del moviment, en una jornada d’èxit de la solidaritat. 

La paloma, símbol de la pau Font: ANUE
S'obre la convocatòria del XXXVIIIè Premi per la Pau

Fins al 30 de setembre es podran presentar candidatures de persones, entitats o institucions que amb el seu treball han contribuit a la defensa dels drets humans.

Ajuts a projectes de lluita contra l'estigma i la discriminació en salut mental d'Obertament 2017

Obertament posa a l'abast d'entitats una convocatòria d'ajuts econòmics per a projectes que tinguin com a objectiu acabar amb la discriminació per raons de salut mental.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.