Veus de Dones per la Pau

Veus de Dones per la Pau.
Barcelona
Dijous, 17/12/2020
(En línia)

Un diàleg amb dones de Bòsnia, Colòmbia i Síria per reflexionar sobre les experiències de resistència i resiliència en contextos de conflicte.

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) juntament amb Cultura i Conflicte organitzen el proper 17 de desembre el diàleg ‘Veus de Dones per la Pau’ per reflexionar sobre el dret a la veritat, a través de les experiències i accions de resistència i resiliència de dones en contextos de conflicte.

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’Ajna Jusić i Meliha Merdžić (Bòsnia i Hercegovina), Helga Flamtermesky (Colòmbia) i Nour Salameh (Síria), que explicaran les seves experiències. Presentaran la sessió el director de l’ICIP, Kristian Herbolzheimer, i la periodista i membre del col·lectiu Cultura i Conflicte, Teresa Turiera-Puigbò. La conversa serà conduïda per Pamela Urrutia, investigadora de l’Escola de Cultura de Pau.

La trobada tindrà lloc de forma presencial a la sala d’actes del Centre Cultural La Model de Barcelona a partir de les 18:00 h. També es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de YouTube de l’ICIP en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 17 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Cultura i Conflicte
Correu electrònic de l'organitzador: 
icip@gencat.cat