Jornada ‘Habitatge, salut i infància’

Foto aèria perfil ciutat de Barcelona. Font: Olga Iacovlenco
Dimecres, 17/03/2021
(En línia)

Pretén donar resposta a com afecten els desnonaments i els canvis de casa a la infància, tant des de l’àmbit físic com mental.

La Fundació Pere Tarrés organitza, per al proper dimecres 17 de març, la jornada ‘Habitatge, salut i infància’, que pretén donar resposta a com afecten els desnonaments i els canvis de casa a la infància, tant des de l’àmbit físic com mental. Una situació crítica que s'ha agreujat amb l'arribada de la pandèmia. L’esdeveniment tindrà lloc d’11 a 12.30 hores del matí i es podrà seguir a través de la plataforma Zoom i les inscripcions poden fer-se a en aquest enllaç.

Programa

  • Presentació dels resultats de l’informe ‘Habitatge, salut i infància’ de l’Observatori de Promoció de la Infància de la Fundació Pere Tarrés, que s’ha realitzat a les famílies dels centres socioeducatius vinculats a la Fundació Pere Tarrés. A càrrec de la Dra. Rosalina Alcalde.
  • Intervenció de la Sra. Ma. Assumpció Vilà, síndica de Greuges de Barcelona.
  • Taula rodona d’experiències en primera persona amb responsables, educadors i educadors i famílies que participen en centres socioeducatius i debat amb el públic.
  • Lectura del manifest ‘10 propostes per a una infància amb un habitatge digne a Catalunya’. A càrrec del Sr. Rafael Ruiz de Gauna.
Data: 

Dimecres 17 març

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
-