Monogràfic sobre la salut sexual i reproductives de les dones

 Font:
Font:

Monogràfic sobre la salut sexual i reproductives de les dones

Resum: 

La Fundació Sida i Societat va presentar el passat mes de juny aquest monogràfic periodístic sobre la situació de les dones als països de l’Amèrica Llatina i del Carib i també a Catalunya.

La publicació recull deu reportatges escrits per deu periodistes de l’Amèrica Llatina i del Carib i es mostra com es viu i es percep la salut de les dones en aquests territoris, fortament marcats per la pobresa i la desigualtat, així com per la discriminació per motius de gènere.

La finalitat d’aquest document és assenyalar la importància que tenen els mitjans de comunicació a l’hora de crear un estat d’opinió favorable que ajudi a prioritzar en l’agenda política els temes de salut específics de les dones.

Entre els articles- elaborats per un grup de corresponsals de SEMIac i de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere de Catalunya- hi podeu trobar els següents temes:

  • L’avortament a l’Argentina i Mèxic.
  • La violència contra les dones a Colòmbia i República Dominicana.
  • La lluita per a la consolidació dels drets a Xile i Uruguai.
  • O, la salut de la cooperació davant del VIH/SIDA a Catalunya.

Aquest monogràfic ha estat promogut per la Fundació Sida i Societat i compta amb la col·laboració de SEMIac, de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere de Catalunya i de l’Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament.

Afegeix un comentari nou