Dóna un dia contra la desnutrició infantil

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Dóna un dia contra la desnutrició infantil

Resum: 

UNICEF ha iniciat una nova campanya per lluitar contra la desnutrició infantil que, sota el nom Dóna un dia, vol donar a conèixer el drama que viuen 200 milions d’infants menors de 5 anys arreu del món.

Amb la nova campanya Dóna un dia, UNICEF vol continuar la seva lluita contra la desnutrició infantil alhora que conscienciar sobre la importància dels 1.000 primers dies de vida dels infants, aquells que van des de l’embaràs fins que la criatura compleix dos anys.

Aquest període és fonamental per prevenir i tractar la desnutrició dels infants atès que la manca d’alimentació i atenció adequades durant aquests anys pot provocar danys físics i cognitius irreversibles. Per sensibilitzar els internautes sobre aquesta qüestió, UNICEF ha creat un curt interactiu que ens va explicant els moments clau pels quals passa l'infant durant els seus primers anys de vida.

Per recolzar la seva lluita contra la desnutrició que pateixen 200 milions d’infants, UNICEF ens proposa enviar un SMS que té un cost d’1,20 €, import que permet tractar un infant contra la desnutrició aguda durant un dia.

D'aquí, el lema de la campanya: amb l’enviament de l’SMS no estem fent només una donació d’1,20€ sinó que estem donant un dia de lluita contra la desnutrició.

El tractament sencer contra la desnutrició dura entre 28 i 42 dies i té un cost de 42€. El web també permet fer donacions per aquest import o per d'altres i triar quin dia de l'any volem "donar", amb la possibilitat d'incloure-hi un missatge.

Afegeix un comentari nou