Àmbit de la notícia
Econòmic

Determinades entitats han de presentar les deduccions autonòmiques per donatius

Autor/a
Montse Garcia
  • Imatge oficina de Fontanella de l’Agència Tributària de Catalunya

L’Agència Tributària de Catalunya ha obert el període de presentació del fitxer informatiu de les deduccions autonòmiques per donatius de determinades entitats del tercer sector. 

Entre el 2 i el 20 de gener de 2015 l’Agència Tributària de Catalunya té obert el període de presentació del fitxer relatiu a les deduccions autonòmiques per donacions per a les organitzacions que tinguin per finalitat: el foment de la llengua catalana, el foment de la recerca científica i el desenvolupament i la innovació tecnològica, i les fundacions i associacions que figuren en el cens d’entitats ambientals vinculades a l’ecologia i a la protecció i millora del medi ambient.

Per a la presentació del fitxer s’haurà d’emplenar un formulari en format Excel i s’haurà de presentar al Registre de la delegació territorial corresponent en el mateix format mitjançant un USB o un CD.

La presentació d’aquest document informatiu té per finalitat reflectir la deducció corresponent a l’import de la donació en l’esborrany de l’impost sobre la renda de les persones físiques dels donants.

Per a més informació sobre els beneficis fiscals de les donacions a associacions i fundacions cliqueu aquí

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari