Polítiques locals d'envelliment actiu: reptes i oportunitats en una societat en transformació permanent

Logo UIMP
Dimarts, 27/11/2012 fins Dimecres, 28/11/2012

El Centre Ernest Lluch del Consorci de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona organitza un curs sobre polítiques locals d'envelliment actiu, que tractarà del procés d’envelliment de la societat i els nous reptes que es presenten per a les polítiques públiques.

El proper dia 27 i 28 de novembre, el Centre Ernest Lluch del Consorci de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona impartirà un curs sobre polítiques d’envelliment actiu.

Actualment, la nostra societat està experimentant un procés d’envelliment de la població. Aquesta situació planteja nous reptes a abordar per part de les polítiques públiques. Aquest curs s’emmarca dins les accions que s’estan duent a terme al llarg de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.

El curs s’estructura en diverses conferències i taules rodones per tractar a fons les diferents temàtiques que engloba l’envelliment actiu i els agents que hi intervenen. També comptarà amb representants de municipis de Catalunya que donaran a conèixer actuacions que s’estan duent a terme en el nostre territori.

Data: 

Dimarts 27 nov

Hora: 

09:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cuimpb.cat