Finançament
F Pere Tarrés

Acord Global Canvi Climàtic 2015. Convocatòria de propostes

Nova convocatòria de propostes de la Comissió Europea per al disseny del Clima Global 2015: Programa temàtic per al medi ambient i la gestió sostenible dels recursos naturals, inclosa l'energia.

Convocant: 
Comissió Europea
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 8 Novembre, 2012
Termini convocatòria: 
12/11/2012 fins 22/12/2012
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Europeu

Aquest Programa temàtic per al medi ambient i gestió sostenible dels Recursos naturals, inclosa l'energia (ENRTP) ajuda als països en desenvolupament i les organitzacions associades per abordar qüestions ambientals i de recursos naturals de gestió. Complementa accions específiques dels programes geogràfics, centrant-se en accions que promoguin la innovació i que estimulin a compartir experiències entre polítiques de la Unió Europea (UE).

El ENRTP és part de la resposta de la UE per ajudar els països a fer front als reptes mediambientals cada vegada més grans i contribueix a la consecució dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni sobre medi ambient.

Aquesta convocatòria fa referència a l'àmbit del ENRTP que correspon a l'Enfortiment Ambiental i Governança Climàtica.

L'objectiu específic és el desenvolupament d'opcions de com el nou acord hauria d'abordar tots els elements de la Plataforma d'Acció de Durban (ADP) sobre l'Acord de 2015, incloent la mitigació, l'adaptació, el finançament, el desenvolupament i la transferència de tecnologia, la transparència de l'acció i el suport i enfortiment de capacitats.