11 de setembre: Festa per la llibertat

11 de setembre: Festa per la llibertat

Resum: 

Un any més Òmnium Cultural organitza un conjunt d'activitats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre. La Festa per la Llibertat, que se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona, acollirà una mostra d'entitats d'arreu dels Països Catalans i un concert d'Els Pets i Els amics de les arts.

Actes arreu del territori
La celebració de la Diada Nacional s'extendrà arreu del territori, on s'han programat més de 20 actes. L'acte central, la Festa per la Llibertat, es celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

El programa de l'esdeveniment és el següent:

9.00h - Ofrena floral (al monument a Rafael Casanova)

Tot el dia - Mostra d’entitats dels Països Catalans (al voltant de l’Arc de Triomf i part alta passeig Lluís Companys).
Organitza: Gent de la Terra (www.gentdelaterra.org)

10.00h - Viu l’onze en família (part central passeig Lluís Companys)
Activitat familiar: ludoteca de 0 a 5 anys, jocs col·lectius, El joc de l’11, tallers...a càrrec de Marinva. Enguany, fent especial esment a la històrica manifestació del 10 de Juliol
Envelat d’Òmnium: difusió d’activitats, espai de trobada, promoció i venda de material. Coneix els projectes d'Òmnium així com la ubicació de les seves seus territorials

14.00h - Dinar popular (tocant a passeig Pujades)
Dinar per a 750 persones, amb actuació musical de Quim Vila i l’Eutànasia col·lectiva a l’hora del cafè. Informacions sobre la compra de tiquets aquí.

19.30h – Concert (part baixa passeig Lluís Companys)
- AT VERSARIS + ASSTRIO
- ELS PETS
- ELS AMICS DE LES ARTS

Manifest d'Òmnium Cultural per l'Onze de Setembre 2010
Coincidint amb la celebració de la diada, Òmnium Cultural ha fet públic un manifest on es destaca que "La manifestació que el dia 10 de juliol va convocar Òmnium Cultural, juntament amb centenars d’associacions, sindicats i partits polítics catalans, va rebre una resposta popular massiva als carrers de Barcelona".

Adhesions d'entitats
Òmnium Cultural fa una crida a entitats i associacions perquè s'adhereixin al manifest. Per a fer-ho només cal omplir el formulari que trobareu al web 11setembre.omnium.cat. Fins ara hi ha 89 entitats adherides.

Afegeix un comentari nou