Explica'ns com és la teva energia voluntària!

Explica'ns com és la teva energia voluntària!

Resum: 

Coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, xarxanet.org vol fomentar i fer difusió de l'esperit associatiu i voluntari. Amb aquest objectiu engegarem la setmana de l'energia voluntària entre els dies 9 i 19 de desembre. Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns les teves experiències!

El dia 5 de desembre és una data assenyalada en el calendari de tots els voluntaris, ja que és el Dia Internacional del Voluntariat. Però durant el mes de desembre trobem més activitats relacionades amb el voluntariat: l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat del 14 de desembre i la Marató de TV3.

Des de xarxanet.org volem aprofitar aquest marc de celebracions per endegar una setmana de foment del voluntariat. Per això, des del dia 9 fins el 19 de desembre volem donar difusió a l'esperit associatiu i als voluntaris i voluntàries que amb el seu petit granet de sorra contribueixen a fer un món millor.

Ens ajudes a fer córrer l'energia voluntària?

Si ets voluntari i/o formes parts d’una entitat i vols compartir informació i experiències amb nosaltres, només cal que ens enviïs un correu a: info@xarxanet.org. La teva experiència es veurà reflectida en notícies i continguts diversos que estem elaborant.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou