El proper mes de juny tindrà lloc el V Congrés del Tercer Sector Social

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El proper mes de juny tindrà lloc el V Congrés del Tercer Sector Social

F Pere Tarrés

Resum: 

"Créixer socialment" és el lema del V Congrés del Tercer Sector Social que tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de juny del 2016 a Barcelona. Reserva't la data!

La cinquena edició del Congrés, organitzada per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, té tres objectius molt clars:

  • Enfortir la identitat, els valors i les capacitats del tercer sector social.
  • Reclamar més i millors polítiques socials públiques en l’actual context de crisi econòmica.
  • Enfortir l’aliança del tercer sector social amb els poders públics i els altres agents socials.

El Congrés d'enguany comptarà també amb tot un seguit de novetats respecte l'edició anterior:

  • 4 dies enlloc de 3: El Congrés s'allagarà un dia més en comparació amb les altres edicions i sense costos addicionals. D'aquesta manera s'ofereix als congressistes més oportuntiats per reflexionar col·lectivament, més espais de trobada i intercanvi i més opcions de participació a persones i entitats del territori.
  • Més participatiu: Les visites ‘in situ’ a entitats i projectes, juntament amb l’Agora d’Experiències, seran el resultat d’un ampli procés participatiu en la fase pre-congresual, en la qual centenars de persones i d’entitats presentaran les seves propostes.
  • Nous preus reduïts: Es mantindran els preus d’inscripció del darrer Congrés malgrat l’increment de l’IVA i d’altres costos i s'han creat noves tarifes reduïdes per a estudiants, aturats i jubilats. A més, es podran realitzar inscripcions per a assitir a activitats concretes i no caldrà inscriure's a tot el Congrés. També hi haurà noves facilitats per als viatges i l’allotjament dels congressistes procedents de fora de Catalunya.

Les inscripcions del Congrés s'obriran a partir del mes d'abril i el programa s'anirà completant i omplint a mesura que passin els dies.

Afegeix un comentari nou