Estudiants de la UPF centren la seva creativitat en iniciatives solidàries

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
Aquesta iniciativa està emmarcada dins l’assignatura optativa ‘Events Management and Communication’ del grau en Publicitat i Relacions Públiques.Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Aquesta iniciativa està emmarcada dins l’assignatura optativa ‘Events Management and Communication’ del grau en Publicitat i Relacions Públiques. Font: Unsplash.
Els actes finalitzaran el 5 de desembre amb l’esdeveniment ‘Let’s change’ que fomenta l’intercanvi de peces de roba entre la comunitat universitària. Font: Upf Solidària. Font: Font: Upf Solidària.
Els actes finalitzaran el 5 de desembre amb l’esdeveniment ‘Let’s change’ que fomenta l’intercanvi de peces de roba entre la comunitat universitària. Font: Upf Solidària.

Estudiants de la UPF centren la seva creativitat en iniciatives solidàries

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La UPF més solidària organitza fins al 5 de desembre al campus de Poblenou diferents activitats solidàries per a la comunitat universitària.

Des del 15 de novembre fins el 5 de desembre l’UPF Solidària acollirà un conjunt d’esdeveniments solidaris per donar a conèixer organitzacions sense ànim de lucre.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins l’assignatura optativa ‘Events Management and Communication’ del grau en Publicitat i Relacions Públiques.

A més dels estudiants i les organitzacions sense ànim de lucre, s’han sumat a la causa diferents patrocinadors externs com Decathlon o Ràdio Marca que han aportat materials i premis per fomentar la participació de l’alumnat.

Aquestes activitats solidàries, també tenen el suport de diferents serveis de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), com el Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària (SACU), UPF Solidària o l'Unitat d'Igualtat entre d’altres.

El proper acte ‘Revolució per la Igualtat’ es celebrarà el dijous 22 de novembre en motiu de la setmana de la igualtat. L’acte consisteix en un Room Escape que simbolitza la violència contra les dones i les dificultats amb què es troben en aquestes situacions.

El mateix dia s’organitzarà ‘Re-store’, un esdeveniment sobre moda sostenible que integrarà una taula rodona amb experts, juntament amb una mostra de roba i complements.

Fins el 5 de desembre n’hi hauran més actes com ‘Pelazos’ una activitat per donar cabell i col·laborar amb Mechones Solidarios o ‘Acousticom’ una jornada de conferències sobre comunicació musical que comptarà amb músics i directors com Daniel Anglès.

Els actes finalitzaran el 5 de desembre amb l’esdeveniment ‘Let’s change’ que fomentarà l’intercanvi de peces de roba entre la comunitat universitària amb l’objectiu de crear una consciència col·lectiva de sostenibilitat.

Afegeix un comentari nou