Els menuts del Pla de l'Estany, un projecte solidari

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Els menuts del Pla de l'Estany, un projecte solidari

Resum: 

Un grup de professionals de l’empresa MultiSignes de Banyoles ha engegat una campanya de finançament per a fer possible l'edició de Menuts del Pla de l'Estany, un llibre accessible per a tothom.

La idea neix arran de la necessitat de diferents professionals de tenir un ventall més ampli de material adaptat, així com de pares, mares i familiars que fan servir la llengua de signes o sistemes pictogràfics de comunicació en la relació amb els seus infants.

El llibre, que anirà acompanyat d'un DVD, constarà de cinc contes il·lustrats sobre el Pla de l’Estany (les estunes, Cal Moliner, les coves de Serinyà, el monestir de Sant Esteve i l’estany) elaborats per nens i nenes de les escoles i centres educatius del Pla de l’Estany que han participat en el projecte.

Amb l'objectiu d'adaptar-lo als infants amb baixa visió, sordesa o dificultats comunicatives, cada volum comptarà amb el text escrit, Sistema pictogràfic de comunicació, Català signat, Llengua de signes catalana, subtitulació i veu en off.

L'objectiu és recaptar 5.000 euros per poder editar 1.000 exemplars del llibre i el DVD i fer-ne la presentació a finals de maig.

Si voleu més informació o esteu interessats en contribuir amb aquesta iniciativa solidària ho podeu fer accedint al projecte.

Afegeix un comentari nou