Presentació de la Xarxa per a la sostenibilitat d'organitzacions del Tercer Sector

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Presentació de la Xarxa per a la sostenibilitat d'organitzacions del Tercer Sector

Resum: 

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Ecodes organitzen per al proper 4 de juliol una jornada de presentació de la Xarxa per a la sostenibilitat d'organitzacions del Tercer Sector.

El projecte pretén constituir en tres anys una xarxa de 50 entitats del Tercer Sector Social compromeses amb la inclusió de criteris de responsabilitat social en la seva gestió. Una xarxa d'organitzacions que treballin juntes per millorar la seva competitivitat i eficiència a la vegada que garanteixen la transferència de coneixements al conjunt del Tercer Sector al voltant de tres eixos: l'eficiència en la gestió de recursos, la sostenibilitat econòmica i financera i la mesura d'impacte per donar comptes a la societat del treball de les entitats.

Amb la finalitat de donar a conèixer aquesta iniciativa, la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Ecodes organitzen per al proper divendres 4 de juliol una jornada de presentació al Palau Macaya de Barcelona. El projecte compta amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa i el suport de finançament europeu.

Programa

  • 10.00 - 10.30: Presentació de la Xarxa per a la Sostenibilitat d’Organitzacions del Tercer Sector. A càrrec de Cristina Monge, Directora de Converses de la Fundació ECODES i Rafael Ruiz de Gauna, Director de Relacions Institucionals, Formació i Consultoria de la Fundació Pere Tarrés.

  • 10.30 - 11.30: Conferència: Estratègies per a la Gran Transició: cinc punts de suport per a les organitzacions del tercer sector. A càrrec de Michael Narberhaus. Smart CSOs Lab.

  • 11.30 - 12.00: Avançant cap a la sostenibilitat de les associacions. 2 exemples pràctics. A càrrec de Víctor Bayarri, Director del Clúster Créixer i Alicia Torrego, Gerent de la Fundació Conama.

  • Al finalitzar l'acte tindrà lloc un cafè-networking.

Aquells que estiguin interessats en assistir a la Jornada poden fer-ho omplint la fitxa d'inscripció.

Afegeix un comentari nou