Ja podeu consultar el resum de la jornada "Som aquí, sumant voluntats"

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ja podeu consultar el resum de la jornada "Som aquí, sumant voluntats"

F Pere Tarrés

Resum: 

Organitzada per la Fundació Pere Tarrés, La Federació Catalana de Voluntariat Social i la Federació d'Ateneus de Catalunya, la jornada va tenir lloc el passat 27 d'octubre.

Torre Jussana va acollir el passat mes d'octubre la jornada Som aquí, Sumant valors, una espai d'intercanvi, debat i reflexió al voltant de la participació ciutadana a través del teixit associatiu.

L'acte va constar de tres taules de debat on les pròpies entitats van exposar i compartir encerts i errors en l’experiència de gestionar la participació i de promoure la implicació activa de la ciutadania.

La primera taula va comptar amb la participació de Xavier Quinquillà, director de la Fundació Orfeó Lleidatà, Xavier Martí, president de l'Associació Hàbitats i Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels.

La segona taula va estar formada per l'Alba Pedrós, responsable de voluntariat de la Fundació Marianao, Xavier Loza, de la Fundació La Vinya i Oriol Hosta, president dels Lluïsos de Gràcia.

Mentre que la tercera taula va comptar amb la presència de Salvador Casals, president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Núria Martínez, vicepresidenta del MCECC i Francina Alsina, presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

En aquest enllaç podeu consultar el resum i les conclusions de la jornada.

Afegeix un comentari nou