Marca’t un triple per la salut mental!

 Font:
Font:

Marca’t un triple per la salut mental!

Resum: 

La FECAFAMM organitza el proper dissabte 7 de maig al Poliesportiu de la Mar bella de Barcelona un torneig de bàsquet 3X3 amb una doble finalitat: fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb trastorn mental i generar, alhora, un entorn inclusiu i de participació comunitària.

Els Clubs socials són un recurs de suport social que tenen com a objectiu facilitar a les persones amb trastorn mental quotes més elevades de salut, independència i participació en i amb la comunitat a través de les activitats de lleure. Una d’aquestes activitats de lleure és la pràctica esportiva.

El desenvolupament d'activitats esportives ha facilitat que les persones amb trastorn mental assoleixin un major grau d’inclusió i participació comunitària. Amb aquesta idea, la FECAFAMM organitza el Campionat de Bàsquet inclusiu.

Es tracta d’un torneig de Basquet 3x3 on hi participaran els equips dels Clubs socials i equips formats per persones que no estiguin vinculades al món de la salut mental amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb trastorn mental i generar, alhora, un entorn inclusiu i de participació comunitària.

L’ arbitratge dels partits anirà a càrrec dels alumnes amb formació d’àrbitres de l’ Escola Leixa, un centre concertat per a nois i noies amb necessitats educatives especials. I l’equip guanyador jugarà un partit contra els veterans de l’Associació d’antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona, encarregats, també, de lliurar el trofeus.

A més, durant tot el matí, al Pavelló de la Mar Bella es faran jocs vinculats al món del bàsquet amb el públic assistent, amb l’objectiu aquest sigui un esdeveniment participatiu i de sensibilització social.

Programa

Com participar en aquesta jornada esportiva:

Els equips seran de tres jugadors més dos a la banqueta (optatiu) i existeixen tres modalitats d’inscripció per participar en aquesta jornada esportiva:

  • Formar un equip propi
  • Formar part d’un equip d’un Club social
  • Ser voluntari en l’ organització del campionat

La data màxima és el dia 15 d’abril.

Fitxa d’inscripció

Altres vies de col·laboració

Les persones interessades en fer una petita donació per tal de col·laborar en el finançament de l’esdeveniment (material esportiu, trofeus, assistència sanitària) poden fer les seves aportacions mitjançant la web migranodearena.org.

Afegeix un comentari nou