S'obre la campanya de donacions per donar suport al club esportiu Palestina Juvenil F.C.

Associació Catalunya-Líban
Autor/a: 
Associació Catalunya-Líban
 Font: Associació Catalunya-Líban
Font: Associació Catalunya-Líban

S'obre la campanya de donacions per donar suport al club esportiu Palestina Juvenil F.C.

Autor/a: 
Associació Catalunya-Líban
Associació Catalunya-Líban

Resum: 

L’Associació Catalunya-Líban posa en marxa un sistema per rebre donacions per donar suport a un club esportiu de joves palestins que es troben a camps de refugiats.

El club esportiu Palestina Juvenil F.C. és un espai integrat per infants i joves de Palestina d’entre 8 i 16 anys que es troben als camps de persones refugiades de Sabra i Shatila, al Líban. Donada la popularitat d’esports com el futbol o el bàsquet, el club aprofita l’entusiasme dels i les joves per aquests i els anima a analitzar detingudament qüestions socialment rellevants a través de l’esport i acompanyar-los en el seu desenvolupament.

El club dedica fins a 30 hores a la setmana d’educació i entrenament de futbol, bàsquet i esports urbans i sessions de desenvolupament, i també organitza competicions en una àmplia gamma d’activitats i projectes. Oferiex oportunitats per tal que els i les joves desenvolupin un estil de vida saludable i positiu a través de programes d’entrenament, especialment destinats a les persones en situacions més vulnerables dels camps de Sabra i Shatila.

A més, el club també pretén potenciar els entrenadors i entrenadores com a models a seguir i ensenyar a compaginar els entrenaments de futbol amb la transferència de coneixements.

Donacions

Amb tot, Palestina Juvenil F.C. necessita solidaritat per a poder seguir amb la seva tasca i poder comprar material, com per exemple pilotes de futbol i bàsquet, i així continuar amb els seus projectes. Per aquest motiu, l’Associació Catalunya-Líban obre una campanya de donacions per donar suport al club esportiu.

Si vols col·laborar amb un donatiu, pots fer-ho:

  • A través de la seva pàgina web
  • Mitjançant Bizum: només has d’escollir l’opció ‘enviar diners’ i introduir el codi identificatiu, que és el 04643.
  • Amb una transferència bancària, al número de compte ES60 2100 0647 9302 0044 4324.

Afegeix un comentari nou