Opcions de voluntariat arreu d’Europa!

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Els projectes es desenvoluparan en els propers mesos
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
El Servei Voluntari Europeu s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
S'ofereix la possibilitat de realitzar voluntariat a Hongria, el Regne Unit, Lituània, Polònia, Alemanya o França
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Les persones interessades poden enviar la seva sol·licitud a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat

Opcions de voluntariat arreu d’Europa!

F Pere Tarrés

Resum: 

Els projectes, dirigits a joves d’entre 18 i 30 anys, consisteixen en una estada en una entitat durant un període d’entre 2 setmanes i 1 any.

La Fundació Catalunya Voluntària, a través del seu programa Servei Voluntari Europeu (SVE), posa en marxa nous projectes per dur a terme voluntariat en diversos indrets del vell continent ens els propers mesos. Aquests projectes de voluntariat, dirigits a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys, consisteixen en una estada en una entitat situada en un altre país europeu durant un període d’entre 2 setmanes i 1 any.

Green Seeds

De l’1 d’agost 2018 al 30 d’abril 2019 a Etyek, Hongria. El projecte ofereix diversos coneixements i aprenentatges pràctics sobre permacultura, diferents enfocaments dietètics i de cuina, vida sostenible i pensament sistèmic, agricultura ecològica i biodinàmica.

Euro Works

De l’1 d’agost de 2018 al 31 de juliol de 2019 a Preston, Regne Unit. Les persones voluntàries hauran de donar suport al procés de desenvolupament i acompanyament de l’alumnat del Creativity Works Preston, un centre de formació i ocupabilitat per a joves i adults, que prioritza l’aprenentatge alternatiu i experiencial.

Cross Border Education. A step to a Career

Del 25 d’agost 2018 al 30 de juny 2019 a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica que, a través de la organitzant de diverses activitats i utilitzant l’educació no reglada, vol promoure l’aprenentatge a través de la pràctica, del treball en equip, la creativitat, la independència i la responsabilitat de les decisions.

Kauno ‘Vyturys’ Gymnasium

De l’1 de setembre 2018 al 30 d’agost de 2019 a Kaunas, Lituània. La persona voluntària donarà suport en diferents esdeveniments escolars, organitzarà activitats diverses, classes de conversa, concursos, performances, competicions esportives i altres activitats que pugui proposar.

WeSpe

De l’1 de setembre de 2018 al 30 de juny de 2019 a Westerkappeln, Alemanya. Les persones voluntàries estaran integrades a la rutina diària de l’escola de dia a temps complet. Podran donar suport i acompanyar a nens i nenes en projectes o oferir activitats i iniciatives pròpies, en funció dels seus interessos i habilitats.

Young Urban Media Makers

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 a Marsella, França. La persona voluntària participarà en tallers educatius sobre mitjans, periodisme ciutadà, cultures digitals, vídeos i so. Al mateix temps, també formarà part del desenvolupament d’un laboratori ciutadà per a la producció, investigació i divulgació de projectes culturals.

Hands on

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 a Kaišiadorys, Lituània. La persona voluntària participarà en diverses activitats i jocs juntament amb els infants. Col·laborarà i organitzarà diferents tallers d’artesania, papiroflèxia, ceràmica i titelles de teatre.

Volunteering for Change 11th

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost de 2019 a Flaxley, Regne Unit. Aquest projecte es centra en dur a terme activitats en l’àmbit de la jardineria i l’horticultura, col·laborar en les tasques domèstiques i esdeveniments, entre d’altres.

Action information

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost 2019 a Lebork, Polònia. El projecte dona suport al club de voluntaris/àries locals i al club internacional de joves. Les persones que en formin part realitzaran tallers de cuina per al centre d’integració.

Totes les persones interessades poden enviar la seva sol·licitud -amb el currículum i la carta de motivació, ambdós en anglès- a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat.

Afegeix un comentari nou