Presentada la 26a edició del Premi Voluntariat

F Pere Tarrés
Premi Voluntariat Font: Xarxanet.org
Enguany deixen de valorar-se aquells que hagin de ser executats el 2020. Foto: Xarxanet
 Font: Xarxanet.org
Els criteris de valoració han estat elaborats per fer-los més escaients a les característiques del Premi. Foto: Xarxanet

Presentada la 26a edició del Premi Voluntariat

F Pere Tarrés

Resum: 

Aquest any 2019 es vol premiar projectes, programes o iniciatives d’alta diversitat per a la millora de la cohesió social del territori.

El Premi Voluntariat, promogut per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s’emmarca en la millora de l’impacte del voluntariat i, en aquesta convocatòria, es produeixen certes novetats en relació a les edicions anteriors. Enguany, els projectes, programes o iniciatives a premiar s’han d’haver implementat, totalment o parcialment, durant els tres anys naturals anteriors al 2019. D’aquesta manera, deixen de valorar-se aquells que hagin de ser executats el 2020.

El període de presentació del formulari de sol·licitud comença el 7 de novembre i finalitza el dimecres 20 de novembre, ambdós inclosos. Les entitats que vulguin concórrer al Premi han d’estar censades en el Cens d’Entitats del Voluntariat de Catalunya. Pel que fa a la documentació, s’ha de presentar una memòria breu de l’entitat, juntament amb la presentació del projecte, programa o iniciativa. Els criteris de valoració han estat elaborats per fer-los més escaients a les característiques del Premi i, des de la DGACC es recomana llegir-los detingudament, atès que seran els que s’empraran per avaluar els projectes.

Es aquest enllaç es poden consultar les bases i en aquest la guia. Per a més informació, adreçar-se per correu electrònic a spav.tsf@gencat.cat.

Afegeix un comentari nou