Rep suport per millorar la participació interna a la teva entitat

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Pere Tarrés
Els ajuts estan adreçats a entitats sense ànim de lucre que vulguin perfeccionar el seu funcionament intern
 Font: JISC
Es proposa un seguiment presencial i virtual per part d’una persona assessora
 Font: MCECC
Es pretén fer possible qualsevol mecanisme que contribueixi a millorar la participació interna

Rep suport per millorar la participació interna a la teva entitat

F Pere Tarrés

Resum: 

La convocatòria concedirà ajuts en espècie per a projectes de millora del funcionament intern.

La Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica, ha engegat una nova convocatòria per a la concessió d’ajuts en espècie, adreçada a entitats sense ànim de lucre de Catalunya que vulguin perfeccionar el seu funcionament intern. Consisteixen en un suport tècnic i un assessorament personalitzat per al desenvolupament de projectes de millora de la participació interna de les entitats.

Els ajuts estan destinats a què les entitats rebin un acompanyament per aprofundir en les capacitats dels equips directius, a fi que les organitzacions augmentin el seu nivell de qualitat democràtica i també el seu impacte a la societat. Per a fer-ho possible, es proposa un seguiment presencial i virtual, per part d’una persona assessora, de les accions a desenvolupar a fi que l’entitat acabi assolint el projecte.

Amb aquests ajuts, es vol afavorir la presa de decisions consensuades, garantir la transparència i el bon funcionament dels òrgans de govern, aportar eines de comunicació interna, o fer possible qualsevol altre mecanisme que contribueixi a millorar la participació interna de l’entitat. Un cop concedida la subvenció, cada entitat seleccionada rebrà el suport d’un persona assessora per a:

  1. Fer una diagnosi inicial. Revisar el que heu planificat i reajustar, si cal, les actuacions als objectius desitjats.
  2. Desenvolupar el projecte que hàgiu concretat, amb acompanyament presencial i telemàtic de l’assessor/a, fins assolir autonomia per a continuar pel vostre compte.
  3. Adquirir formes de mesurar que allò que heu fet s’adequa al que volíeu aconseguir, per ara i per actuacions futures.

Totes aquelles entitats que vulguin beneficiar-se de la subvenció hauran de fer una sol·licitud explicant els objectius que s’hagin proposat per assolir el projecte. Les sol·licituds es poden presentar des fins el 29 de març i la durada de les accions haurà de desenvolupar-se durant un període que finalitzarà, com a màxim, el 30 de novembre de 2018.

Bases

Afegeix un comentari nou