VIII Jornada Anual sobre Innovació Social Col·laborativa

 Font:
Font:
 Font:
Font:

VIII Jornada Anual sobre Innovació Social Col·laborativa

Resum: 

El 26 de febrer de 9h a 17h tindrà lloc a ESADEFORUM Barcelona aquesta trobada sobre models de col·laboració i cooperació entre organtizacions.

Es tracta d'una trobada entre tot tipus d'organitzacions amb impacte social: ONGs, empreses dels sectors lucratius i no lucratius, emprenedors socials i altres agents per tal de compartir experiències i coneixements.

El programa de la Jornada consta de diverses conferències que analitzaran com els models basats en recursos col·laboratius poden ajudar a ser més eficients que els models habituals basats en recursos tradicionals. Això es farà des de diferents perspectives per conèixer quins beneficis pot aportar la innovació social col·laborativa a la societat actual.

Experts i persones que han aplicat la innovació social col·laborativa a les seves organitzacions explicaran les seves experiències, alguns d'ells són: Simon Willis (director de The Young Foundation), Cristian Figueroa (fundador de TejeRedes), Marcello Pallazi (Cofundador de B Lab Europe), Albert Cañigueral (fundador i principal editor de ConsumoColaborativo.com).

La inscripció té un cost de 38€ i la data límit és el 23 de febrer. La Jornada tindrà lloc a ESADEFORUM, Av. Pedralbes 60-62 (Barcelona).

Afegeix un comentari nou